hirdetés

Júniusban startol a Rockmaraton

 • Rocker Ákos kiscserkész

  Biugyi nélküli Matildnak 🙂 Ha eljösz közénk megtanítunk pogózni 🙂 Ne sajnáld a srómli józskát, mert azt megkaphatod a rockerektől is ha tényleg bugyi nélkül jösz te idióta

 • Rocker Ákos kiscserkész

  Néhány észrevétel.
  Tisztelt cikk író!
  az ide rockmaratonról sokkal bővebb tudósításokat kérnék.több fényképet és végre VIDEÓ beszámolót is.
  Megérdemli a fesztivál, ami a maga nemében az ország egyik legjobb fesztiválja.
  Pécs közismerten a hazai metál élet fővárosa. Ide a zenekaroknak megtiszteltetés eljönni, mert a rockot értő és nagy számu közönség kivételes hangulatot varázsol a koncertekre.
  4-5 ezer vérprofi rocker minden nagyobb koncerten ott van.
  Néhány észrevétel a programról.
  az ide rockfesztiválról hiányzik két nagy rockbanda is a hazai palettáról, a Tankcsapda és az ómen. Tavaly voltak, így ez visszalépés.
  Pozitív az, hogy a város vezetése végre a rockfesztivál mellé állt, így hosszú távra biztosítva a fesztivál jövőjét. (néhány szavazatot biztos hoz majd a FIDESZ konyhájára is, a rockerek hálásak és nem felejtenek se jót, se rosszat)
  mielőtt bárki beszólna. a rockmaraton ital és élelmiszer kínálatának nagyobbik részét a helyi vállalkozások biztosítják, több önkormányzati cég bevonásával így a városnak a támogatás meg is térül
  mint olvastuk az eddigieknél nagyobb külföldi invázió várható, ami szintén a városnak hoz bevételt.
  a Színpadok sátorosítása remek ötlet volt és bevált. Tavaly a rekkenő hőségben csak ránk tört egy zivatar, de a sátornak köszönhetően a rongyá ázás elmaradt, ami a nagyszínpad előtt már évek óta rendszeresen bekövetkezett
  a fesztivál buszok ritkák .Így a Rockmaraton idején délutánonként a Kökényi buszok rogyásig tele lesznek és Kertvárosba már meg se kíséreld a felszállást mert esélytelen lesz.Süríteni kéne a fesztivál járatokat.

 • Metal Pussy

  Imádom Csizit! Ha találkozok vele idén a Rockmaratonon, megnyalom a szemgolyóját hálából…

 • Kosaras

  Az első kép csak a tiszta…ságról beszél. Ezért kár 5 milliót kidobni az ablakon. Inkább éhezőknek enni adni kéne .

 • nemegér

  Ugye ez csak vicc?

 • Kámpicsorné Bugyli Matild

  Már megint hangoskodnak ezek a hínárhajú, istentelen beat-huligánok és a hatóságok tétlenül nézik! Bezzeg az én időmben még az Illés koncerteket is szétverte a karhatalom, ha túl sok hangszer szólt egyszerre azokon a sistergő hangosító dobozokon keresztül. A fiamnak, Pistikének ifjúkorában megtiltottam, hogy ezt az ördögi krampácsolást hallgassa a kazettás magtenofonján, szerencsére azóta már ő is Lente Lajos és Sárdi János zengzetes énekét szereti. A züllött ifjúságnak azt tanácsolom, nézzék ők is többet a Nóta TV és a Dankó Rádió csodaszép dalcsokrait, mert így talán sikerül kivonnuk magukat a beatzene démoni befolyása alól.

 • Metalman

  Yeeeaaahhh!