hirdetés

Indul a belvárosi bringafejlesztés

 • muhaha

  attól hogy egy hülye blogban olvasható meg elég nehéz vitatni, hogy gyakorlatilag kétszer jelentették be ugyanazt a projektet. közte csomó. másfél év. úgy hogy erről az apróságról megfeledkeztek a közlemény írói, de még reagálni sem akartak rá. egyébként nem csak a blognak tűnt fel hanem a ******ak is… a kedves kommentelő szövegértési problémáira jellemző egyébként hogy a blogban kifejezetten ott van, hogy a bevezető szöveg ugyana, nem állítja hogy teljes közlemény. pláne vicces a kommentelő, hogy egy propagandaújság (értsd pártlap) oldlalán minősítget a kommentszekcióban 😀 😀 😀

 • Kérdés

  Ti itt miről beszéltek? Ez egy cikk! Hol van itt közlemény? Reggel mintha pedig már kordon is lett volna a BTK előtt, ha jól láttam.

 • Velocipédnek

  Talán mielőtt hülyeségeket olvasol hülye blogokban, érdemes lenne lecsekkolni a két közleményt! Én megtettem. Tök más a kettő, persze a formátum hasonló mivel Uniós projekt és template alapján íródnak ezek.

 • Velocipéd-raptor

  Az senkinek nem szúr szemet, hogy ez a kerékpárutas kamuközlemény már 2012-ben megjelent ugyanezzel a szöveggel – eredmény nélkül?

  “A két sajtóközlemény között több mint másfél év van, a leadben meg semmi különbség. A Pécsi Városfejlesztési Nzrt. 2012 januárjában bejelentette a városi kerékpárút-hálózat fejelsztésének 2012 őszes kezdését, aztán egy kicsit megcsúszott a dolog, és tegnap újra bejelentették, mintha semmi sem történt volna korábban. Most 2013 őszére ígérik a kezdést (gondolom ez már valós) viszont a Városfejlesztési Nzrt. nem árulta el, hogy miért van csúszás, az önkormányzathoz irányítottak, ahonnan meg még nem jött válasz.” (http://mecsekalja.kinja.com/pecsen-tenyleg-megallt-az-ido-1243421824)

 • andrás

  biciklis apáca az egyik egy tanár a pécsi művészeti iskolában 😀

 • Biciklis apáca

  Miért züllött helyi ribikkel reklámozzátok ezt a fontos témát?