A rendőrség cáfolja az Együtt-PM állításait

 • Melyik szoborra gondolsz ?

  József Attiláéra, Károlyi Mihályéra, amit ti pakoltattok el, fideszbirkák ? Mert amire te gondolsz, az nem a führeretek szobra volt, hanem csak – egy amúgy igényes – hungarocell bábu. Ti meg szar kivágott figurákon raktátok ki Meixnerék meg mások képét a Városháza elé meg lógattátok kötélen Gyurcsányét Mert azt szabad, ugye. Pedig per pillanat még senkit nem ítélt el a bíróság, és nem is biztos, hogy őket fogja elsőként.

 • A hülyeség jobban teljesít

  Ha így haladunk, hamarosan majd a devizakárosultak, a “megvédett” nyudíjúak, a kilakoltatottak, az indoklás nélkül elbocsájtottak, a körbetartozás miatt kisemizettek, a műhibák kárvalottjai, a lakásmaffia és az uzsorások áldozatai, a közműcégek által átvertek, a nagyobb közbiztonságot igénylők, a jobb oktatást követelők, a létminimum alatt élők stb. sem demonstrálhatnak jogaikért, mert hatáskör hiányában nincs, aki közterület használati engedélyt adna nekik. Közben pedig a közpénzből dotált “Békemenet” vígan masírozik az utcákon, mert nekik valahogy mindig sikerül illetékest találniuk…

 • Magyarország , Én igy szeretlek !

  Az ország vezetése sokkal bonyolultabb dolog , mint aláírást gyűjteni az utcán .Ez most nem jött össze , de hír lett belőle és ez sokkal jobb , mint órákat fagyoskodni pár tucat aláírásért .

 • DK

  Szigetvári Viktorka inkább koncentráljon a Gyurcsányra, mert szép lassan kenterbe veri őket. Így megy tovább, be sem jutnak a parlamentbe Bajnaiék.

 • Jogvédő

  A gyülekezés és a szólásszabadság alapvető alkotmányos jogok. Ha jogállamban élünk, akkor ezeket az alapjogokat normál esetben nem lehet korlátozni, mindenkit megilletnek. Az, hogy a jelenlegi rezsim ebben az ügyben is szelektíven kezeli a jogokat – a kormány szimpatizánsai gyűlekezhetnek és gyűjthetenek aláírásokat, az ellenzék nem – azt jelenti, hogy a jogállamiságot súlyos károk érik 2010 óta. És attól félek, ez még nem a vége a rombolásnak…

 • Adószakértő.

  Az adó megállapítása és kivetése sosem az utcán dőlt el a múltban sem és most sem.Ezeknek a megmozdulásoknak csupán az a lényege,hogy odafigyeljenek rájuk,nevetséges amit művelnek.

 • Halihó

  Először azt kéne tisztázni a szoborgyalázóknak, hogy az ellenzéki oldalon ki-kivel van és ki ki ellen harcol. Aztán esetleg lehetne támadni a kormányt.

  Hogy akar valaki úgy vezetni egy országot, ha a saját szövetségeseivel sem tud megegyezni?