hirdetés

Diákok tervezhetnek a Zsolnay Gyárnak

 • Sziszi

  2014 ben okosabb lesz az új tulajdonos, puding próbája az evés.
  Nem a magyar piac, a magyar vevők növelik a forgalmat.
  Új boltok, új országok új vevőkör a luxus szegmensben, ha az új kereskedők bevásárolnak az
  még nem forgalom, csak akkor ha a felhalmozott árut el is adták.
  Kiváncsian várom a változások eredményét és drukkolok, hogy híneve a világban újra a régi legyen mint az 1900 évek elején.

 • re

  Igaza van, természetesen elsődleges szempont, hogy a munkaerőt megtartsa, ne legyen még több munkanélküli. De nem gondolom, hogy ezt csak ekkora áremeléssel lehetne megoldani. Én nem a 200-400 ezres dolgokra gondoltam, hanem arra, ha valaki suvenirként szeretne egy kis pécsi emléket vásárolni vagy vinni, küldeni külföldre, nem biztos, hogy Zsolnay tárgyat fog választani.

 • Az mindegy

  Nyereséget szeretne termelni, és azt akarja, hogy senkit ne kelljen elküldeni a gyárból. Nyilván kielemezte, milyen árakon kell dolgozni. Szerintem eddig is nagyon drága volt a Zsolnay a magyarok legtöbbjének megfizethetetlen. Kb mint egy Armani-öltöny. Eddig sem vettem meg 200 ezerért és akkor sem venném, ha 400 ezer lenne. Aki meg megveszi, 400-ért is meg fogja, csakúgy mint a Zsolnayt dupla áron. Erről ennyit.

 • pécsi

  A magyar vevőkről valószinüleg lemondott a tulajdonos, ugyanis 100 %-al megemelte az árakat. Az lehet, hogy a világ minden táján egyforma áruk lesz a Zsolnay tárgyaknak, de azt elfelejtette, hogy nálunk a fizetés igen alacsony. Ami 4 hónapja még 13 ezer forint volt, az most 25 500 Ft sajnos.