hirdetés

Kamu szórólapon hülyeségek Pécsett

 • Alfie

  Dubitus!
  A kenyérpirítóban, vagy a számítógéped billentyűzetében mi a veszélyes?

 • dubitus

  “…végleg elromlott elektronikus berendezéseket lehet itt majd leadni…”, egy sorral lejjebb:
  “…veszélyes hulladékok megjelenése pedig kizárt.”
  .
  Nem vagyok érdekelt, de felháborytó, hogy ilyen ellentmondással védik “igazukat.
  Az elektrónikus hulladékok nálunk is és szerte a világon veszélyes hulladék kategóriájú!

 • Lakó

  Kedves Ibolya és Mindenki, aki hasonlóan vélekedik!
  Ha, te laknál az én lakásomban nem ilyen véleménnyel lennél. Az emberek többsége tisztába van vele, hogy mi kerül oda és azt is hogyan. Itt nem ez a probléma. A kedves cikk írójának pedig üzenem ne ferdítsen! Nem lettek az emberek semmiről tájékoztatva ezért itt félrevezetésről szó sincs, mert nem is lehet és szándékosságról se! Nem tudom, ki tette ki a lépcsőházunkba a cetli, amit feltöltöttem a facebookra és megkérdeztem mi ez, ki tudja hol épül. Mert mi ugyan láttuk a gépeket, de nem tudtuk, hogy mit csinálnak, azt gondoltuk az EON-nál dolgoznak. El van, lesz takarva? Ez baromság, egy része igen, de mi a 4. emeletről jól látjuk és érezzük, halljuk, amint épül az EON mellett és azt is mikor a táblánál éppen befordul szombaton reggel a betonkeverő kocsi. Főztem a konyhába mikor jött! Ennyit a takarásról! Eléggé terhelt, szennyezett már itt a levegő, inkább mentesíteni kellene, mint tovább terhelni a környezetet. Nesze neked Fenntarthatóság! Például ki volt az aki, a zöldségesnek is kiadta az engedélyeket! Ugye azzal sincs a környék szennyezve, csak 100 méteren belül 3 zöldséges van az út mellett. A kocsik, megállnak, elindulnak, rengeteg kipufogógáz kerül így a légtérbe, felverik a port is, de nem baj, itt semmi nem számít. Végül is bele kell dögleni valamibe, ha légzőszervi problémád van, mint nekem és a fiamnak is, akkor előbb megdöglünk, akinek meg nincs majd lesz és csatlakozok hozzánk. Toller-ra meg ne mutogassanak, hiszen Ő már védekezni nem tud és állást foglalni se, viszont a Páva igen, hiszen Ő megújította a Projektet, mert másképp nem lehetett volna kivitelezni! El is vethette volna! Mindenki nagyon okos és megértő tud lenni, aki nem itt lakik!

 • mosolymano

  Nem hiszem, hogy az a megoldása az ügynek, hogy egy ellenzéki pártot bevonnak a szervezésbe. Van nagyon sok független zöld egyesület, alapítvány (pl. Ökováros-Ökorégió), akik talán még eredményt is értek volna el. Ha valaki komolyan gondolja, hogy valami nem jó, ne tiltakozást szervezzen, hanem kezdje az érintett szerveknél a kommunikációt (pl. Biokom, Önkormányzat, helyi képviselő). Most már az egész el van rontva, és senkinek nem lesz jó szájíze a végén. Azért szorítok, hogy az emberek valóban nyitottan menjenek el a megbeszélésre kedden, és hallják is, mit mond a másik fél. A cél a megegyezés szerintem.

 • Tüntető

  ‘Nagyágyukkal’ vonult fel a Biokom vezére is a tüntetésre. Bal fülébe a pályázatíró csapat képviselője, jobb fülébe a project menedzser duruzsolta a sületlenségeket. Szerencse, hogy a tömegből többen is felismerték a két delikvesnt, akiknek érdeke a projekt sikere.
  Mi Postavölgyben lakók nem kérünk ebből a “szemétdombból”!!!
  Agyatlan ember fejében születhet meg egy ilyen területre egy ilyen projekt.
  Még agyatlanabb ország törvényei azok, melyek megengedik egy ilyen beruházást megvalósítását lakóövezettől ilyen kis védőtávolságon belül.
  Sajnos a ‘birka nép’ meg mindent eltűr vagy eltűrni kénytelen ebben a fergeteges magyar demokrációban!!!
  A többi meg blabla…

 • András

  Kedves Meixner Úr! Az milyen szó, hogy “finanszírozódik”? A kutya meg fel van mászódva a fára? Az, hogy szerencsétlen Toller meghalt és mert az ön barátja volt még nem változtat a tényen, hogy az ön Laci barátja egy piszok gazember volt.

 • Pécsi Lakos

  Matyi Papa: Te biztos valami kretén nyugdíjas vagy, aki megunta a sakk klubbozást.

  Ronaldó: El lett mondva.

  Most komolyan ennyi fogyatékos ember él ott? Hihetetlen… Hamár az olvasás sem megy, minek tüntetnek? Istenem…

 • Ronaldó

  Nem Toller Laci döntésével van a baj, nem is azzal, hogy “hulladékudvar” épül unijóóós pénzből, nem is az a baj, hogy az emberek félnek és marhaságokat beszélnek és terjesztenek egymás között. Ahogy a cikk végén írja mélyen tisztelt Korb úr is, az a BAJ, hogy senki, de senki az égvilágon nem mondta és mondja el, hogy pontosan mi is lesz ott!!!

 • Detektív

  Ki szervezte a “tüntetést”? Ki szervezte oda a médiát? Ki hőbörgött a leghangosabban? A ZÖLD LMP. Tehát, ki készítette ezt a hazug szórólapot?

 • Matyi papa

  Egyetértek a szórólapon olvasottakkal, nem engedhetjük meg, hogy rágcsáló és bogárlerakóhely legyen a Postákon! Engem arra tanítottak a szüleim, hogy a leveleket, csekkeket és csomagokat tisztán, kulturáltan kell tárolni. Mit képzelnek ezek a nyugati himpellérek, mi majd eltűrjük, hogy a völgyeinkbenn összeszemeteljék a postákat a nehezített forgalmú tehergépjárműveikkel? Hát nem! Én is ott leszek a következő demonstráción, kiűzzük a kommunista bogarakat és rágcsálókat a levélszekrényekből!