hirdetés

Kártérítést követelnek a teniszsátor miatt

 • Laci

  Egyet értek Sanyi véleményével,és igazat adok neki.
  Én is teniszpályán dolgozom és nálunk is van agregátor a sátorhoz.
  Ha elmegy az áram autómatikusan beindul az agregátor meg a vésszventilátor…
  ugy hogy erröl ennyit

 • Sanyi

  Bíró

  Ne várd , hogy erről írni fognak , nem oknyomozók. Elég ideböfögni a problémát. Lehessen rajta csámcsogni.
  Én személy szerint nem is nézek ki mást belőlük, pedig igazat adok érdemes volna.

 • Bíró

  Azt nem értem,hogy az újságírók miért nem a felelősöket keresik? Pedig ebben a létesítményben van ennek a súlyos balesetnek felelőse, még pedig több is !!
  Mivel nem volt aggregátor, mert ha lett volna akkor 1 másodpercen belül beindult volna.
  De ,ha esetleg a több száz millából nem futotta csak kézi vezérlésű aggregátorra akkor is 5 percen belül belehetett volna azt is indítani.
  Az újságírók figyelmét ez elkerülte???Vagy erről nem szabad írni ???
  Nem gondolom,hogy ez nem lenne érdekes téma ??? Hiszen ember életeket kockáztatnak azzal,ha nincs egy ilyen létesítményben aggregátor és rázuhanhat percek alatt egyszerre akár 30 emberre is egy ilyen hatalmás tömeg !!!!
  Vajon miért nem írtak erről,vagy a TV2 miért nem kérdezett erről ??- érdekes kérdés .
  Vajon ki a felelős ??, az ügyvezető ?, biztos van klub elnök ,talán Ő?, ha van elnök akkor annak vannak elnökségi tagjai is talán ŐK ?,a pályaőrzői?? ,vagy a teniszsátor a felelős ??
  vagy az MSZP , vagy a Fidesz ??,vagy a népfront ??Erről cikkezzen a PÉCSMA

 • Ász

  Nem is értem, hogy nem volt beépítve egy olyan nyomásérzékelő, ami az adott esetben érzékeli a belső nyomás esését és automatikusan elindítja az aggregátort és nem történhet meg a nagy baj. Ugyanis az áramszünet történhet éjjel is, mikor nincs senki a sátorban. Én úgy gondoltam, hogy ez az alapvető biztonsági berendezés létezik.

 • vén

  A Koncz teniszcentrumnál is fújt a szél, ott mégsem dőlt össze. Gondolom, hogy a jó gazda keze van benne és minden eshetőségre fel vannak készülve. nem úgy, mint az önkormányzatnál. Mi lenne, ha egyszer úgy bánnának a dolgokkal, mintha a sajátjuk lenne.

 • Sanyi

  Az meg sem fordul a halott agyukban , hogy egy rohadt aggregátort kellett volna tervezni , amikor épült? Szerintem egy 2kw-os is akár elég lett volna . 1-2 százezerért.
  És nem kéne ilyenkor sírni.
  Oszt ,jónapot!