hirdetés

Készíts filmet Pécsről!

 • Fideszes

  Én maximálisan kormánypárti vagyok, de ez tényleg nagyon gáz…

 • légycsapó

  Ha előbb szól Páva úr, lefilmeztük volna, miként tüntetik el a Kórház tér tűzfaláról a víz világát ábrázoló gyerekrajzokat. Most ott egy üres sárga fal meg egy tábla, melyek őrzik a Pécsi Vízmű hűlt helyét és egyben jelképezik harcunk világraszóló eredményét.

 • Reptér

  Talán, ha a repteret, mint a viszonylag közeli országok, városok összekötő kapcsát fellendítenék, ha nem lenne minden kiadó és eladó, ha ismét egyetemváros képét tükrözné a város (pozitívum a 2. alkalommal megrendezett Pécs City Karnevál!), ha az adott szépségekre, nevezetességekre többnapos programokat szerveznének …., akkor talán érdemes lenne ide is ellátogatnia mind bel- és külföldi turistáknak is.

 • pécsi

  Esetleg, ha lenne Pécsen élményelem, ahol napokat el lehet tölteni, lehet több turista jönne.
  Élményfürdő?? Vidámpark? ……………
  A múzeumokat 2 nap alatt végig lehet járni, mármint ameddig nem lesz bezárva hamarosan ( egy cikk jelent meg róla nemrég itt ) mindegyik.
  Utána mit csináljon a turista nyáron??

 • Youngster

  Fogadok, hogy ezerszer jobb filmeket csinálnak a pécsi srácok, mint a “hivatásos” marketingesek! Ez egy jó őtlet volt a polgármestertől, de egyben üzenet is szerintem a városmarketingesek (vannak olyanok???) felé!

 • Spinoza

  Teli van a város bezárt üzletekkel, romokkal, félbehagyott építkezésekkel, korrupt politikusokkal, munkanélküliekkel, lődörgő fiatalokkal, maffiózókkal és hajléktalanokkal. Érdemes lenne végre megörökíteni őket is, hogy ne csak a történelmi giccsből és álkulturális lózungokból álló hazug Pécs-imidzs kapjon nyilvánosságot!