hirdetés

Munkások zaklatják a pécsi lányokat a belvárosban

 • János Bereczk

  Azt írtam, a lányok is megnézték a fiúkat, de hagosan nem nyilvánítottak vélemény! És ÍME, az új divat, 60 évvel ezelőtti csalódásukat tárják, a világ elé, vagy vádolnak meg férfiakat azzal, hogy szexuálisan zaklatták Őket! Igen zaklatták, mert ha egy
  kapcsolat, érdekek mentén születik, abból csak gond lehet. Egyszer azt mondtam, a házasság is egy érdek kapcsolat, aminek az alapjai világosak, a céljaik érthetőek, de hogy elérhetőek-e, azért, a két félnek sokat kell tennie és ha mégsem menne, akkor nem voltunk elég megfontoltak, ŐSZINTÉK, önmagunkhoz sem és ebből, ne csináljunk, szexuális zaklatást, 60 év múlva!
  A sors úgy hozta, New Yorkba mentem, megkaptam, a kioktatást, ne nézzek senkire, mert ott már ezért is elvihetnek! Nem tartottam be, mégsem vittek el! Bementem, a boltba, nagyot köszöntem, a pénztáros lányok visszaintettek. Előzékenyen segítettek, távozáskor, már nem tudtam megelőzni Őket, úgy mosolyogtak, mintha száz éve ismertük volna egymást, az utcán előre köszöntek, és mindég mondtak valamit, amit én nem értettem, de éreztem, a kisugárzásukat. Most jelentsem fel Őket?
  Ír országban, rendszeresen esik az eső, Az áruházból kifelé, kinyitottam az esernyőt, és egy mellettem haladó hölgy felé tartottam,
  akinek, mindkét kezében, tele szatyor volt. Elkísértem, az autóig, ott már, a férje várta esernyővel, a sok köszönömre, csak fejbiccentéssel tudtam válaszolni, de mindég, dudálnak és integetnek. Én voltam a “dzsentlemen”!
  Ne ítéljünk korán, de későn sem, a helyzetet, ott és akkor kell megoldani, ha képesek vagyunk rá!!!!

 • János Bereczk

  Ilona, jól körülírta a gondokat, Repülővel jöttem “jó társaságban?”, az egyik felajánlotta, ha akarom 2000Ft-ért lesz……, mert nincs pénze, a vonatra! A dolog végül is sikeres volt, előbb lesz-álltam!!

 • ilona_benkovics

  A pasik nem emberek, hanem két lábon járó f@szok. Viszont ezek nem migránsok, hanem csak a pofájuk jár! Ostoba, sötét bunkók. Le kell szarni őket.

 • János Bereczk

  Nem meglepő a dolog, mint katona tapasztaltam, a lányok is megnézik, a fiúkat, csupán hangos megjegyzést, nem tettek. A fiúkra vár, a kezdeményezés, és sokan “edzéssel” képezték magukat, hogy bátran viseljék el, a kudarcot. Voltak durvább megjegyzések, érdekes módon, néha ezek is hatottak, viszont volt, hogy egy normális kezdeményezés is, kosarat ért!
  Leszereléskor, a vonaton egy helyet találtam, három lány között. A másik oldalon, négy sokat megélt katona, ostromolta a lányokat. Kapóra jöttem, hajam alig volt nagyobb, a kopasznál, így jó célpontnak bizonyultam, ki is tört rendesen, a háború, a lőszer utánpótlás ‘sör’ formájában, kitűnően működött. Kb. egy óra múlva nyitott be a kalauz, akinek átadtam a jegyet:
  – Leszerelő? – Igen. Döbbenetes csend, a lányok meglepett arccal néztek rám, majd most, már szolidabb formában beszélgetett
  mindenki, a másikkal. Én nemsokára leszálltam.

  Egy másik alkalommal, mosdótálat vásároltam, a kiszolgáló egy idős hölgy volt. Behívott a raktárba, ahol legalább 100 darab volt
  felrakva 10 sorban, azt mondta válasszak. Elindultam, a felső soron és amikor, a rakás közepére értem, azt mondja, hoz segítséget. Mire visszaért már, az alsó sor közepén jártam. Hátranézve, egy csinos lány áll, kicsit megdöbbenve.
  – Te is eladó vagy? – Igen mondta halvány mosollyal. Az idősebb eladó felé fordultam és azt mondtam: – Őt kérem.
  Ma már 70 évesen visszaemlékezve, ma is megnézem a lányokat, asszonyokat, fiatalokat, időseket. Ha már sokszor találkoztunk
  integetünk, vagy köszönünk egymásnak, higgyék el jólesik, ebben a mai, megbolydult világban, egy jó szó, vagy kedves mosoly!
  Még egyet leírok.Egy hölgy rakodik a polcon, köszönök: – Csókolom. Mosolyogva köszön vissza: – Jó napot kívánok!
  Jaj, mondom rosszul köszöntem, úgy kellett volna: – Csókolnám, akkor megengedné? – NEM, jött a válasz, harsány nevetéssel.
  Akkor mindegy: SZIA. Azóta, ha meglát, messziről kiált SZIA és ez így van rendjén!

 • bocsánat elnézést

  migránsok? illegális bevándorlók?

 • Villányi Máté

  A képek ott készültek?

 • Cseh Éva

  Ez egy igen gyenge cikkecske volt. A nőket-sajnos-mindig is molesztálták az ilyen-olyan férfiak.Akkor is, amikor Pécs városa VALÓBAN hemzsegett a munkásoktól, és ma is. Nagy kár, hogy az újságíró leszűkítette a az ellenünk történő erőszakot egyetlen kis rétegre. Semmivel nem tartom különbnek az öltönyös , idős “úriembereket”, akik az ifjú vagy éppen gyereklányoknak teszik meg arcpirító felajánlásaikat. A tömött buszon szoknyára, (nadrágra) elélvezőket sem tisztelem egy hangyaf..nyival sem jobban. Nem tudom, mi a teendő, én anno általában magamban feldúlva , némán távoztam a helyszínről. Be lehet jelenteni a molesztálókat, tán megbüntetik őket? Csak remélni merem, hogy mi, nők leszünk egyszer abban a helyzetben, hogy teszünk ellene…