Keveslik a pécsi orvosok az emelést?

 • ???????

  Kevés a hozzászóló, pedig lenne mit!

 • Egyszerű

  1 olvasónak. Az én elitnek nevezett munkahelyemen az alkoholisták dirigáltak mikor még lapátra nem tettek. Volt hogy 8-kor már mámoros hangulatban jött pld az egyik. Előbb lapátra tettek mint őket. Vezetőkhöz közelállók körébe tartoztak, ők a jutalomosztásnál, plusz pénz osztásánál mindig ott voltak, tapasztalatomra hagyatkozva talál még ma is el tudnák intézni, hogy rokkant ellátást, ne rehabot kapjanak, nem abban a hangnemben beszélnének velük, mint velem tették.

 • 1 olvasó

  Ajánlom az olvasók figyelmébe az alábbi cikket! A hozzászólások is nagyon tanulságosak.

  http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/11/20/bekasmegyeri-tragedia-nem-volt-gyogyszer-a-mentoknel/#a3

 • 1 olvasó

  Még egy gondolat. Lehetséges, hogy azért van kis hazánkban annyir rokkant, mert túl sok az alkoholista??????????????? Érdekelne egy kimutatás!

 • 1 olvasó

  Ezt a rendszert a kétharmad akarta és meg is szavazta. Borítékolni merem, hogy a legközelebbi választásokon is a mostaniak nyernek, mert az emberek háborognak, de sajnos nem látnak tovább az orruknál. Vagyis a többség. Ez van.

  A mostani rehabilitációs rendszer egy undormány! A régebben leszázalékolt luxus autós kigyúrt rokikat valamiért nem hívják be felülvizsgálatra. Amikor kerekesszékes embert kirúgnak az I. fokról, az már több, mint elgondolkodtató. Nemrég hallottam egy ismerősömtől, hogy az alkoholistákat simán leszázalékolják 80-90 %-os egészségkárosodással, mert ők szenvedélybetegnek minősülnek. Ez botrány!

  Egy alkoholista többet ér ennek a rendszernek, mint az olyan emberek, akik valami ok miatt véglegesen lebetegedtek és gyógyíthatatlanok!!!!

  Lehet továbbra is odatenni az x-et, ahol majd tovább épülnek a stadionok, támogatják az ócska focit (mint most).

  Az nem számít, hogy az emberek halnak meg sorban, ki azért, mert nincs életmentő gyógyszer a mentőkben (hír24-en jelent meg), ki azért, mert nem alkoholista, csak gyógyíthatatlan folyamatosan romló beteg, ki azért mert folyamatosan emelik a nyugdíjkorhatárt, de egyre rosszabb az életszínvonal és az emberi szervezet nem bírja a napi gyűrődést. Lehetne még sorolni, de felesleges. Tudomásul kell venni a magyarnak, hogy ez van, ezt választotta és ugyan ezt fogja választani. Sajnos…..

  Haljon a magyar, legalább nem kell nyugdíjat fizetni.

 • Egyszerű

  ja, és elfelejtettem még, hogy lassan az orvosok is majd oda jutnak, hogy nem mer senki orvoshoz menni, tehát ők is örülhetnek majd ha lesz munkájuk, igaz, őket tárt karokkal várja külföld, mig e leépülteket a nyomor.

 • Egyszerű

  a mai komplex vizsgálatokkal el is érik, hogy kevesebb orvos is elég legyen. Választási lehetőségek, vagy kapod a rehabilitációs ellátást, ami semmire sem elég, és emberileg is tönkremész, vagy dolgozhatsz mellette 4 órát minimálbérért, tehát plusz a minimálbér feléért, szintén leépülsz, ha belegondolsz, hogy ezért egy életet ledolgoztál, vagy lesz…d az egészet és utcára kerülsz, vagy ha esetleg valahová felvennének kussolhatsz, hogy te ezt vagy azt nem csinálhatod, mert kirúgnak, és illetékes ismerőse kerül a helyedre, így hát egy lehetőséged marad, megszerzed azt az örömöt ennek a kormánynak, hogy nem sokáig rontod a statisztikai adatokat. Hatásos, jó teljesítés.

 • asszisztensnők

  Sajnos a rendelet nem szabályozta, hogy az asszisztensnőknek is jár ebből a pénzből, így a többség nem kapott az emelésből!!