hirdetés

MÁV: kiakadtak a pécsiek

 • Zsófi

  Sziasztok! El szeretnék jutni Pécsről Miskolcra átszállás nélkül,vagy Budapest elkerülésével. Valakinek ötlet?? Köszi előre is!

 • Mon$ter

  KM

  Tévedés.Miskolcnak ott vannak a csilli-villi WiFi-s 3G-s (3.generációs) IC-kocsijai.
  A pécsiek (a sok rongálás miatt) megtagadták hogy az ő kocsijaik Miskolc felé menjenek.
  Én is hallottam olyat ,hogy pár-perc különbséggel a pécsi IC elmegy Miskolcra meg vissza,de egy vasutas ismerősöm rácáfolt.
  Célszerűbb,ha a Dél-Dunántúlról jövő vonatok a Délibe mennek.
  Akik meg a Keletibe tartanának,ott a Piros metró.
  Én is tudok köcsög lenni,csak nem szeretek.

 • ingázó

  Akik a buszozást javasolják, hozzászámolták a buszjegy árát is? Vagy ha nem kell jegy (mert idősek), tudják, milyen fájós lábbal elgyalogolni a buszig? 81 lépcsőfok, plusz a sík pálya.

 • KM

  Mon$ter

  Kevés a használható IC kocsi. De végre megint lesz közvetlen Pécs-Miskolc IC. Igaz a visszaút álatában kicsit gázos.
  A nyafogók meg szálljanak le/fel Kelenföldön. Déli felé: 139-es autóbusz, felszállás a Sasadi úton, menetidő kb. 10 perc! Egyébként a Széll Kálmán térig megy. Követési idő 5-7 perc.

 • Dorka

  Ha az ember a Délibe szeretne menni, le kell szállnia Kelenföldön és jobbra (nem az Etele térhez) fel a lépcsőkön az első buszmegállóhoz mennie (Sasadi út), felszállnia a 193-as buszra(a busz nincs kiírva viszont a megálló neve igen) és a hetedik megálló a Déli. 11 perc a menetidő. Szóval, no para.

 • Mon$ter

  Értelmetlen,az összes Dunántúli vonat (kivéve a szombathelyi,soproni vonatokat) a Délibe/ből érkeznek/indulnak.Nyáron akkor mindenkinek Kelenföldön kell át cihelődnie majd a Balatoni vonatokra?
  2 évente cserélgetik a végállomásokat,most ráadásul az a terv hogy visszahoznák a közvetlen Miskolc-Pécs IC-ket,ami szintén orbitális baromság.Hisz ha csak 10 percet szed össze a 80-as vonalon a miskolci IC,az mire Pécsre érkezik minimum 30percre bővül (hisz Érd vagy Dombóvár környékén mindig van valami műszaki gubanc.)
  Értelmetlen.És így nem 505ft-os lesz a pótjegy az IC-kre…