hirdetés

Kiszámoltuk, mennyit spóroltak meg Pécsen

 • shawshank

  Gyimesi Viktor álhírterjesztőtől érdeklődnék, hogy mekkora ingatlanban lakik, hogy ekkora megtakarítást el tud érni? Vagy szeretném ha jelentkeznének legalább az átlag 140 ezres évi megtakarítást elérők!
  Az a pech kedves “újságíró”, hogy imádott tolvajai kötelezően kiszíneztették az állítólagos megtaakrítást a számlákon és göngyölítve ott vannak 2013 óta. A számlák együtt és összesen ha kitesznek 140 ezret, nem ám évente.
  A másik probléma a hazugságaival, hogy 2010 óta csökkennek a világpiaci árak, így nem egy nagy csoda ha azoknak az ára csökken. Nagyobb gond, hogy a csökkenés jelentős részét így is lenyeli az állam, a szolgáltatókat meg szépen kivéreztetik…

 • Fóris Béla

  Ekkkorát hazudni szégyen, a számláimon szerepelnek az állítólag megtakarított összegek, ugyanakkor 10-15 ezer forinttal emelkedett a villany és a gázszámlám, a rezsi csökkentés előtti összeghez képest.

 • Papp László Gergely

  Csak a tisztánlátás miatt, azt is érdemes lenne kiszámítani, hogy mennyit fizettünk volna “rezsicsökkentés” nélküli, aktuális világpiaci áron, közvetítő cégek nélkül.