hirdetés

Megint a dohány: közérdekből ügyészséghez

 • marci

  …és vajon miért nem licittel történt a koncessziós cigispályázat elnyerhetősége??? Ergo még plusz bevétel is jöhetett volna a költségvetésnek, DE! azért nem, mert ekkor fix, hogy nem a fityesz-féle alibibizniszesek nyertek volna!!!

 • NEUTRAL

  Az MSZP-nek még erkölcsi alapja sem maradt ahhoz , hogy bárkit feljelentsen!!
  Ez csak egy színjáték a megtéveszthető szavazóréteg előtt!
  Ha Budai úr tényleg elszámoltatta volna az MSZP-t már rég nem létezne!
  A legnagyobb gond , hogy Bajnait és Orbánt ugyanaz az alapítvány taníttatta Amerikában!!
  Az alapítvány neve: SOROS alapítvány!!!!!!!!!
  Különben meg miért lehet fagyit meg jégkrémet árusítani a Nemzeti dohányboltokban?
  Nem az volt a cél , hogy távol tartsák a gyerekeket?

 • Hotter

  Sajnos itt van akiknek mindent szabad. De gyakorlatilag a haverokon kivül már szinte mindenkivel kib…tak eddig. Nem ezt igérték én is a most regnálókra szavaztam de már szégyellem. Soha többet nem megyel el.

 • Huxley

  A feljelentés megalapozottnak tűnik. Nemcsak szakmaiatlan döntés született, hiszen túlnyomórészt nem a hozzáértő, több évtizedes tapasztalattal rendelkező emberek nyertek, hanem jogsértő is, mivel a koncessziós pályázatok elbírálása politikai közegben, bennfentes érdekek alapján történt. Ha a kormány nem hajlandó kiadni az újságíróknak a bíráralti dokumentumokat, akkor majd kikéri a bíróság. Ott már nem lehet “üzleti titokra” hivatkozni, minden gazemberség láthatóvá válik majd.

 • antidohányos

  Én azt sem bánnám, ha egyetlen dohányüzlet sem lenne. Felőlem egy doboz cigi lehet akár 5000Ft-is. Nem alapvető élelmiszer, mindenki eldöntheti, mennyit költ az önpusztításra.