Kutyák póráz nélkül: 150 ezer forint lehet a büntetés

 • BRI

  Ha màr fokozottabban ellenőrzik majd hogy összeszedem e a kutyapiszkot, akkor mondjuk a belvárosban/vàrosban lehetne több kuka is, mert az ok h összeszedem mindig a kutyakakit de nincs hova kidobnom a zacsit!! Hordom magammal minimum 10 percig a bűzös csomagot mire el tudom dobni… tiszta gáz!!!

  A kedves szülők pedig ne akarjàk folyton a félős gyerekeiket a kutyusokhoz ràncigálni, mert ők odáig vannak egy egy àllatkától. A gyerek meg majd be tojik. A kutya megszimatolja, vagy ugràndozik rá akkor meg jön a mérgelődès hogy milyen a kutya, meg h fèl a gyerek. ( a csalàdban 2 yorki van folyton simiztetni akarjàk a szülők a gyerekekkel)

  Mondjuk a belvàrosban mindig póràzzal sètálunk, de ahol lehet elengedem, hogy tudjon szaladgàlni

 • Jeney Péter

  Ha valaki már attól “felnőtt koráig retteg a kutyáktól” csak mert egyszer egy kutya gyerekkorában MEGSZAGOLTA! az a gyerek valószínüleg amúgy sem kedveli túlzottan felnőttként a kutyákat..!

 • Tímea Kő

  Az én kislányom nagyon fél a kutyáktól. Van, hogy nagyot sikít. Ha épp nem tetszik a kutyának legyen akármilyen nyugodt (“senkit se bánt kutya”) megharaphatja. Jobb, ha van a kutyákon póráz szerintem és mégjobb, ha azt fogja is a gazdi… Bármikor megbolondulhat a kutya tök mindegy milyen fajta.

 • Hires Judit

  Van egy apró hiányosság. Nincs meghatározva a póráz mérete, hossza, valamint sehol sincs leirva, hogy nekem a póráz másik végén kell lennem.Teszem azt , rárakom a pórázt a kutyámra, és úgy elengedem, nem büntethetnek meg, mert van póráz a kutyán. Csak én nem vagyok a másik végén 😀

 • Kovácsné Vass Éva

  egyetértek !!!!!

 • Fóris Béla

  Ön sokkal okosabb mint én.

 • Hero Super

  Ez nem büntetés, okoska, annak jár, aki balfék. Muszáj egyből a kormányt belekeverni mi? Ha ennyire unja magát, vándoroljon ki… Gondolom van unokája, aztán ha ne adj isten egy hülye gazda miatt majd megharapja egy kutya, maga lesz az első, aki szalad a tévéhez-rádióhoz-újsághoz… De addig meg itt szidja a kormányt, sok esze van, gratulálok…

 • Fóris Béla

  Nagyon kedves a mi szeretett és bölcs kormányunktól, hogy újabb büntettéssel ajándékozta meg a népet.