hirdetés

Már épül a „pécsi” lokátor

 • Szovi

  T. Öregpécsi. Örülök hogy végre ez a vélemény is elhangzik a sok más véleménnyel szemben.

 • öregpécsi

  A T.Korb úr által felsorolt hat pont maga a hülyeség teteje.
  Teljeses biztonsággal állítani lehet,hogy halvány lövése sincs a 3D radarról,de időnként meg kell jelentetni hasonló,szakmailatlan cikkeket.
  Sajnos ebben a HM sem kivétel,aki képtelen volt reálisan kommunikálni a hátteret!
  Mert azért az nehezen érthető és kommunikálhatalan,hogy Pécs városát milyen sugárzását érte volna,miután a radar a Tenkes,vagy a Villányi hegység alatt (semmit sem)mit lát-GYAKORLATILG SEMMIT-mert nem arra kiváncsi,hogy mennyien autóznak a II.János Pál Pápai úton!
  Az meg egy ütődött,hülye vélemény,hogy Deindolban-fel sem lát a tetőre-HALÁLOS SUGÁRZÁS éri!
  Hát emberek,ennire hülyék vagytok???
  Az a kutyát sem zavarja,hogy a cca.30éve működő TV torony mennyit sugároz a belváros alatti rész felé nem kevés energiával???
  Érdekes módon a kutya sem foglalkozott az Egerági radarral,ami a falutól nem túl távol működött évtizeteken keresztül ezerszeres energiával-3Dhez képest???
  Hát ennyit a “radar harchoz,és a Medinai sikerekhez!!!!

 • voltpécsi

  Nyilván arra gondolnak,hogy a radar ,mint katonai objektum…a közelébe se lehetett volna menni,és el is lett volna kerítve…Tehát a Tubes csúcsa és közvetlen környéke,a hétköznapi emberek számára megszűnt volna…kár lett volna érte,többször voltam fent én is… véleményem amúgy az,hogy dög fölösleges az összes radar…a NATO-központból mindent látnak,ami itt történik:-)

 • azta

  József!
  Tudjuk! Épp ezért még egy egészségre vélhetően ártalmas építmény nem kell! Elég nekünk a meddőhányó!

 • József

  És önök azthiszi amit leirtak azt el is hiszik?Honnan veszik ezt a sok hülyeséget? A PÉCSI LEVEGŐ SZENNYEZETTSÉGÉRŐL MIÉRT NEM BESZÉLNEK???Az Országunk egyik legszennyezettebb városában élnek.Tudják???

 • Kosaras

  Nem értek hozzá, de ugy tudom hogy a visszaverődő sugarak a veszélyesek a radar környékén lakókra. Minden esetre örülök hogy nem itt épült fel.

 • azta

  A medinaiak eladták pénzért az egészségüket !
  Nem irigykedünk rájuk, építsék csak.

 • bienga

  “a Rotary körsétány tanösvénye használhatatlan lett volna”

  Hogy lehet ekkora butaságot írni? A Rotary körsétány a Tubes és Kis-Tubes csúcsokat kerüli körbe, az építkezés azt nem is érintette volna!!!