70 milliót engedtek el. Vagy nem.

 • Páfrány

  Teljesen egyetértek / Egyszerű! / véleményével.

 • Egyszerűl!

  Szerintem ez nem fer azokkal szembe akik becsületesen fizetnek mindent. Nem beszélve arról, hogy fel emeleték a bérleti díjat 300%.
  És ezért a pénzért semmit sem adnak a lakáson kívül. Ha lakásban valami elromlik a lakónak kel saját pénzéből megjavíttatni! Ha az önkormányzathoz fordul és problémája van azt mondják nincs rá pénz. Vajon hová megy a bevétel? Lehet hogy egy magán albérlet olcsóbban lenne!

 • Pécsi

  Miért várta meg az önkormányzat, amig egy egy lakó több ezer forintos tartozást halmoiz fel? Miért nem lépett? Rossz gazda módjára viselkedtek, hiszen nem a sajátjuk, hanem a közé.

 • Esztike,

  ne hantázz, a bankoknak van BAR listájuk! ” Bankközi Adós-és Hitelinformációs Rendszer (BAR) – egy olyan negatív adóslista, melyet a pénzintézetek közösen tartanak fenn, hogy kiszűrjék a megbízhatatlan adósokat, valamint azokat, akik csalást vagy bűncselekményt követnek el a pénzintézetek kárára. Ehhez a listához az összes pénzintézet hozzáfér, mivel mindegyikük alapvető érdeke, hogy hiteligénylésnél az összes szereplő státuszát megvizsgálják a KHR-ben.”

  Az önkormányzat is beszélhetne saját magával, és a tartozásokat levonhatná a rendkívüli meg ki tudja milyen segélyekből. De persze egyszerűbb a helyi adókkal nyúzni a polgárokat a nemfizető bérlők helyett.