hirdetés

Matyi kiborította a pécsi sportvezetőket

 • Na igen

  Ameddig az ilyen Supka félék havi fizuja bruttó 3 millió (kb 2 misi kézbe havonta), addig nem is lehet csodálkozni azon, hogy “kevés” a 10 millió. Ilyen alapon persze az Isten minen pénze sem lenne elég.

 • Baltazár

  Ennyi okos ember!A Pamacs utánpótlása kb.kettőszáz fiatal nekkik kellene a támogatás!Csak egy példa a PVSK azaz a Vasút!Támogassa a MÁV! Az evezősök menjenek O!rfűre,vagy MohacsraJa,hogy a halakat zavarnák?Nézzétek meg mennyi a támogatás más városokban!Van ahol egy nullát hozzáírhatsz,hogy lehet ilyen cikket írni és miért kell a sportvezetőket összeugrasztani?Szerencsétlen szibariták,vagy trollok?

 • Kosaras

  Ki tudja mennyi a klub költségvetése? Lehet tényleg kevés a támogatás? Mennyit kap a jelenleg favorizált kosárcsapat? És persze a sok szerencsétlen kéregetőt is kéne segiteni/ugyan nem sportolók csak emberek./ .Az éhező állatokról már nem is beszélek. Kell a sport de megdögleni se kéne!!!!!!!!!!!!!

 • Sanyi bácsi

  Pécsi,
  Már mi másról lenne itt szó mint a Matyi saját hobbijáról?
  Profi sportot , azaz jelen esetben egy veszteséges vállalkozást éveken keresztül támogatni adófizetők pénzéből?
  Mondja már meg valaki, hogy miféle szabadversenyes kapitalizmusról lehet itt beszélni ahol a profitot privatizálják és a veszteséget szocializálják?

 • Szerintem

  Szerintem pedig nem kevés! Ha fociznának a srácok és nem pénzt keresnének, akkor több néző lenne, nagyobb érdeklődés, jelentősebb reklám bevétel és a közvetítésekből is sok-sok millió jönne be évente. De ehhez focit kellene csinálni. Ez nem megy! Máshol sem, de itt sem. Ez nem könyvesbolt!

 • pécsi

  Sanyibá, még igazad is lenne, ha a Matyi saját hobbijáról lenne szó. De itt a PÉCS első számú futballklubjáról beszélünk, 10 millió, az tényleg kevés.

 • szemle

  Ezért kell kinyögnöm az éves adókat!

 • Sanyi bácsi

  Ja, még valami.
  Itt nem a 10 millió, azaz a zsemle kicsi hanem a Matyi pofája nagy.

 • Sanyi bácsi

  A tavalyi évhez képest idén is 200 millió forint van elkülönítve sporttámogatásra az önkormányzatnál.
  Tavaly 20 milliót kapott. Nem tetszett neki.
  Idén 10-et. Lefitymálta.
  Mégis mennyi volna elég a disznó kapitalistájának?

 • Jónás

  A cikk valahogy azt sugallja, hogy el kellett volna fogadni a város nagylelkű 10 milkós ajánlatát. Olyan sportágakat vet össze, amik abszolút nincsenek egy lapon. PVSK? Ott elillanak a pénzek, főleg ha a deblasio is belenyúl. PVSE kézilabda? Moór Esztike. Egy újabb tolvaj. Kajak-kenu? A volt PVSE-immár PSN legszegényebb szakosztálya.

  Amúgy egy milliárdosnak 10 milkó aprópénz. Nehogy már egy olyan városnak kelljen köszönetet mondania, amelyiknek még a ****e is kilóg. Ez a saját cége, azt csinál vele, amit akar. A sok focista inkább örüljön, hogy finanszírozza őket vki és hogy egyáltalán van pécsi foci miatta. Ennyi.

 • pécsi

  igaza van a Matyi úrnak.

  A cikk, szerintem nem teljesen korrekt, mert pl hogy lehet összehasonlítani, egy kajak kenu szakosztályt, egy futballklubbal?

  A PMFC nem kapott az államtól egy vasat se, de az természetes, hogy a Fradinak, meg Debrecennek stadiont építenek.

 • Bagi

  Dezsőke! Húzzon el a csapattól. Hagyja a focit azokra, akik értenek hozzá.

 • papa

  jó a cikk. kitekint, hogy betekintsünk!