hirdetés

Botrány a PMFC sajtótájékoztatóján

 • Baltazár

  Mészáros,mint edző szánalmas!Hosszúhetény,Barcs,Szentlőrinc Tatabánya két nap!!A Kampó munkájából élt,a Botost meg kitúrta!Két tettes társával jól lehúzta a tulajdonost a játékos igazolásoknál,meg az edzőtáboroknál:Játékosnak kiváló volt!

 • erdeijuma

  Ez borzasztó ami Pécsen történik, egy hozzá nem értő akinek pénze van tönkre tette az utánpótlás nevelést, olyan embereket alkalmazott akik az életükben senkit ki nem neveltek Pécsen, de az önértékelésük hatalmas, és persze a pénz éhségük, Nekik nem az a fontos, hogy jól működjön a foci, ha nem az, hogy a zsebük tele legyen.A felnőtt csapattól elküldtek egy olyan edzőt a Mészáros személyében aki értett a focihoz és még jól is csinálta a dolgát, biztos követett el hibákat, de nem akkorákat mint az aki menesztette. Üdvözlettel

 • erdeijuma

  Ez borzasztó ami Pécsen történik, egy hozzá nem értő akinek pénze van tönkre tette az utánpótlás nevelést, olyan embereket alkalmazott akik az életükben senkit ki nem neveltek Pécsen, de az önértékelésük hatalmas, és persze a pénz éhségük, Nekik nem az a fontos, hogy jól működjön a foci, ha nem az, hogy a zsebük tele legyen.a A felnőtt csapattól elküldtek egy olyan edzőt a Mészáros személyében aki értett a focihoz és még jól is csinálta a dolgát, biztos követett el hibákat, de nem akkorákat mint az aki menesztette. Üdvözlettel

 • raics

  Megérdemelné szinte mindegyik vagyonokat kereső magyar “edző” a leckéztetést. Igaza van Matyinak, a pénzéért teljesítményt kér. Ha az edző most távozik másik csapathoz, ott ugyanígy kis teljesítmény, sok pénz a vége. Többek között ezért van ez az elképesztő edzőkeringő nálunk, és ezért nincs megfelelő szintű foci.

 • tököstüke

  A Matyi annyira megérdemli ezt a szitut! Tehetetlen,dilettáns bandája nap,mint nap ilyen és ehhez hasonló helyzetbe sodorják! Évek óta nem veszi észre,hogy akik “informálják”,azok 95%-ban hazudnak neki.Mindig olyan “infót” kap,amilyet hallani akar! Tán egyszer leesik már neki!

 • joci

  Primitív banda!!

 • édesatyagatya

  ez már mennyire szánalmas. komolyan

 • Karcsi

  A Matyi egy büdös bunkó! Ennyi!