hirdetés

Mecseki Srácok: röhejes a Momentum, de nincs min nevetni

 • Bence Illés

  Hát igen, egyetértek. De régen sokkal jobb volt ez az oldal is. Nem votl ennyire erőltetve a kormánypropaganda, voltak érdekes cikkek. Most meg….

 • László István

  Persze, ez már a BAMA előtt, tudjuk, és persze arról is lehetett látni, hogy előtte kivel volt. De nem ez a baj, létezzen irányultság, jusson érvényre az adott oldali vélemény – egy olyan minimálisan elvárható szellemi és nyelvi színvonalon, hogy ne forduljon ki azonnal mondjuk egy közepesen tájékozott, és még csak nem is feltétlenül véresszájúan ellenoldali olvasó, aki elsősorban mégiscsak PÉCSI minőségében tévedt ide. Viszont az a baj, hogy egy ilyen portálról még csak nem is az adott irányú véleményt és a hozzá kapcsolódó, esetleg méltányolható érvrendszert ismerhetem meg, hanem csupán azt a retorikát, amivel a saját nyáj 60-as IQ alatti részét célozzák.

 • Bence Illés

  “Némi vállalt politikai irányultság”? Van hogy a cikk mind a négy oldalán kormánypropaganda fut (Gyurcsány – Vona, vagy épp 25%-os bérnövekedés). Egy jó ideje már Fidesz közeli kezekbe került ez a lap is.

 • László István

  Vágom, tartom: pont ez az übergáz, hogy egy regionális portál, amely pont ezzel a jellegzetességével, még ha némi vállalt politikai irányultsággal is, de az ilyen színvonalú szardobálástól legalább kellő távolságot tartva tarthatna számot helyi érdeklődésre, ilyen szinten érzi szükségesnek bekenni magát szarral és nyíltan elengedni a kezét minden 60-as IQ-n felüli olvasójának.