Megásatta sírját, majd ölt

Először megrendelte saját temetését, majd az öngyilkosság előtt úgy döntött, “lenyúzza volt feleségéről a bőrt” – hangzott el a Pécsi Törvényszéken, ahol tanú meghallgatással és perbeszédekkel folytatódott L. Norbert ügye, aki 106 késszúrással ölte meg volt feleségét.

hirdetés

Az egykor hatósági állatorvosként dolgozó férfi tavaly májusban végzett exnejével egy kertvárosi panelban. A nő új párján, aki védeni próbálta az asszonyt kilenc szúrt sebet ejtett. A legutóbbi tárgyalási napon azonban az is kiderült, hogy az öngyilkossági hajlamokkal bíró L. Norbert olykor elég infantilisen viselkedett.

– Annyira elszánt volt, annyira készült a saját halálára, hogy sírhelyet vásárolt magának és még a temetésével járó költségeket is elrendezte – mondta az egyik tanú, akit Budapestről idéztek be a Pécsi Törvényszékre.

most es a gyilkossag utan

A tárgyaláson az is kiderült, hogy L. Norbert még fényképeket is készített a temetőben és mutogatta azt, hogy már mindent elintézett magának, lévén ő készen áll az öngyilkosságra.

A közös képviselőként dolgozó asszony vallomásában arról is beszélt, hogy Norbertről tudta, képes napi 50 Xanaxot is bevenni, mert nem bírta elviselni volt feleségének elvesztését. Többször beszélt arról, hogy öngyilkos lesz, de említette azt is, hogy meglesi a volt feleségét és ha alkalma lesz rá, “lenyúzza róla a bőrt”.

– Próbáltuk lebeszélni az öngyilkosságról, segíteni akartunk neki. A gyilkossági fenyegetést viszont nem hittük el, mivel tudtuk, hogy haragszik a nőre és azt gondoltuk, nem beszél komolyan. A sírhelyéről készült képeket viszont én is láttam, mutogatta azokat másnak is – mondta a tanú.

L. Norbert ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy a sírkészítővel a halála dátumát is rá akarta vésetni, csak az erre már nemet mondott. A gyilkos azt állította, békében akart elmenni, ezért intézkedett előre. Szerinte ugyanis halála után senki nem foglalkozott volna vele.

A gyilkos a volt párját 106 alkalommal szúrta meg, a szúrások az egész testét érték, ami a terhes nő halálához vezetett. A férfi brutalitását jelzi, hogy a késszúrások többsége – csaknem hetven – a nő hasát érte, ott, ahol a magzat volt.

Ügyében az ítélethirdetés március 17-én, hétfőn várható.

 • Ki más, mint egy fecske

  Sok fecske van, nem egy. A bűnt én is elítélem. De a tények azok tények, a hazugság pedig hazugság. A gyülőlködésnek és az gonosz indulatnak pedig nincs értelme. Tudod: ne ítélj, h ne ítéltess. Ezt nem neked szántam, hanem az előzőeknek. Minden jót kívánok!

 • Szállj el kismadár!!!

  Egy fecske nem csinál nyarat….

 • Ki más, mint egy fecske

  A kismadár elszáll, ha eljön az ideje. Addig viszont marad.

 • Szállj el kismadár!!!

  !!!!!!!!!!!!!!4

 • Ki más, mint egy fecske

  Itt egy “fecske”.

  “A férfi brutalitását jelzi, hogy a késszúrások többsége – csaknem hetven – a nő hasát érte, ott, ahol a magzat volt.” Nyilván a cikk írója olvashatta a boncjegyzőkönyvet, ezért ennyire “jól értesült.” Miért nem tájékozódsz, mielőtt baromságokat írsz le? Könnyebb bemásolni egy több hónappal ezelőtt valaki által összehegesztett butaságot, mint utána járni a dolgoknak, ugye?
  A többieknek: meg fogja kapni a büntetését, amit a törvény előír számára.
  De ti gyűlölködtök és fröcsögtök. Ezzel neki nem tudtok ártani, magatoknak viszont igen. Az indulat soha nem vezet jóra.
  Elsőnek: te még hiszel a télapóban? Lehet hogy létezik, nem tudom. Ha valóban van, lehet, hogy már neked sem jön el idén. Melyikünk tudhatja előre a sorsát? Senki más, csak a Jóisten.

 • ,

  Majd jön “fecske” hozzászóló és megmondja a tutit, hogy ez az abberált állat tulajdonképpen egy visszafogott, csendes rendes ember…..

 • .

  rohadjon meg ez az ember… az ilyennek kijárna a halálbüntetés, de nem az injekciós változat, hanem az, amit ő is tett!!

 • norbika ugye tudod,hogy idén neked màr nem jön a télapó. természetesen szenvedni fogsz amíg nem hajítanak bele az átkozott gödrödbe. az új lakóközössèg már türelmetlenül vár!