Megint megjelölték a kertvárosi kutyagumikat

 • Bence Novák

  Sajnos hallottunk az önök látszattevékenységéről. Mint ez is az. Kutyaszart zászlóznak. Ugye nem gondolja komolyan? Egyúttal felszedhették volna, és kitesznek egy táblát, hogy mennyi volt, többet ért volna. De akik igazi munkát végeznek, pl a Pécskörnyéki álletmentők, azok nem érnek rá vörös zászlókat tűzdelni a kutyaszarba.

 • Nagy Melinda

  Kedves Novák Bence!

  Az, hogy valaki kinek a jobb ill. bal keze, az lehet egy döntés, bár jelen esetben nem releváns, hiszen a cikkben szereplő tevékenységnek semmi köze nincs se Tóth Bercihez, se Kővárihoz! Az pedig, hogy valaki nem a szellem született arisztokratája, nem döntés kérdése, hanem születési, genetikai adottság! Sajnos Ön ebben nem dönthetett, nem tehet róla, így született! Önnek teljesen mindegy, hogy milyen témáról van szó, a hozzászólásaiból ez derül ki, a tudata csak a “tótbercizésig” jut el! Továbbá felhívom a figyelmét, hogy a két, együttműködő egyesület politika tevékenységet nem folytat, bár lehet, hogy ezt az Ön agya nem tudja befogadni, de attól még így van! Részemről, az Egyesület tagjaként büszke vagyok az Egyesületem (Kulturált Állattartásért és Tiszta Környezetért Egyesület) tevékenységére, munkájára, mely az elmúlt évek során (2012-től már Civil Társaságként működött, majd 2013. áprilisától Egyesületként) valamivel többet tett Pécs városáért, mint Ön Kedves Novák Bence! Persze, ha egyáltalán így hívják és nem egy “fantommal” állunk szemben! Önnel ellentétben én merem vállalni a nevemet képpel együtt! Eddig, bár láttam, még soha nem reagáltam az „értelmes” megjegyzéseire és a későbbiekben sem kívánok észrevételt tenni!

  További szép estét kívánok!

 • Bence Novák

  Nincs is annál szebb mint amikor Tóth Berci joobb, és Kővári bal keze kéz a kézben kutyaszart lobogóz vörös zászlókkal. Micsoda hír!!

 • Sebestyén Írisz

  Szar szar hátán! A normálisabbik közfogos a kutyaszart felszedi,ha már ott van, nem pedig feldíszíti, majd a zászlókat megint össze szedi. Dupla munka nem ? Nem hurkapálcákon csüngő , komcsi színű papírok kellettek volna, hanem az Engerből , 100 db zacskó 99 forintért!