hirdetés

Kovácstelep: nincs több árvíz

 • Vörös István

  Kovácstelep dél:
  Mi van ha egy épület összedől ? Ki a felelős? Ha valaki meghal ki fizet? ……….

 • Vörös István

  Egy, a nyolcvanas években kontár módon lefolytatott útjavítási program miatt Kovácstelep déli utcáit évről évre elönti az ár. A lakók azóta verik képletesen a városháza ajtaját, ám most végre rendezik a legveszélyesebb területeket. 2003 óta nincs változás! Kérdés mikor? Rozmaring utca

 • Böngésző

  Friss hír !
  Nem sokkal a cikk megjelenése után festékszóróval bizonyos területeket megjelöltek. Majd telt-múlt az idő… igaz, az időjárási körülmények sem voltak kedvezők… de az elmúlt napokban új (friss) “jelek” tűntek fel ! Ezek szerint az illetékesek foglalkoznak a helyzet megoldásával. Csak így tovább !
  Más : a D.Naplóban volt egy újabb “olvasói levél” a a kovácstelepi áldatlan állapotokról az esőzések után, de azt nem közölte a ****.hu.

 • S. Laca

  Ehhez is csak a katasztrófavédelem közbenjárása kellett!
  Kösz

 • bumbi

  Részlet a Képviselői Hirlevélből:2011 elején.
  Részlet:Kovácstelep és a Déli elkerülő út közötti murvás út járhatóvá tétele megtörtént.
  Hogyan történt ? Mit raktak rá ? Hová rakták ? 2012-ben mivel járható jelenleg, képviselő Úr, lehet , hogy Önt nem zavarja de minket igen. Nincs Pénz mondta, na ne!

 • Böngésző

  Örömmel olvasom az újabb cikket, mert szeretem,ha betartják az ígéreteket. Most épp’ azt, hogy decemberben visszatérnek a témához.
  Nem vagyok ugyan a téma szakembere, de megjegyzem : az egyik utca legutóbbi javítása 2011.december 12-én volt ! Mivel anno a munkálatok vezetője (?) is lefényképezte,- talán azon is látható,hogy én is jó időpontra emlékszem. A nagy kár csak az, hogy a téli időszakban, a víztócsákkal teli úttestre terítették le az anyagot,- “ránézéssel” – így aztán – azóta – még jobban megáll a víz az utcában.
  Reménykedem,hogy jövőre (2013) … majd nem az év első hónapjaiban kezdik a munkát ?- még akkor sem, ha azt “enyhébb időnek” nevezik !

 • vén

  Hogyan indult a választáson, ha nem tudja, hogy milyen gondjai vannak a lakóknak? nem volt lakossági fórum pl.? és két év alatt semmit nem tett? Bár nem ő az egyetlen képviselő, aki nem tesz semmit a lakókért. Csak addig fontos számukra alakosság, amig megválasztják őket.