hirdetés

Megoldják az Árpád-híd problémáját

 • hát sanyi

  nem értem. Én pl. emlékszem arra, hogy munkagépek javítgatták a hibákat, ezek a “hibák voltak” a vízelvezetők, és a nagyeszűek akkor szépen betömték. Nem védeni akarom az újságot, de ezt annak idején tényleg elcseszték. valóban a négysávos főút javítása nem a városé.

 • namégegy…

  Kedves kommentelők, ne felejtsük el, hogy a pecsma.hu a pécsi városvezetés által pénzelt intézményhez tartozik, melyet fideszesek irányítanak, és ha a cikkekben (vagy egy bizonyos %ban) nem húzzák le eléggé az újságírók az előző rezsimet, meg mindent, ami mszp-s, lmp-s, kisgazdás és jobbikos, akkor bizony elbocsájtják a tollforgatót.
  Amúgy emlékeim szerint az Árpád híd tényleg 1995-96 környékén (amikor a városvezetés 1994-ig Krippl Zoltán, 1998-ig Páva Zsolt nevével volt fémjelzett :))) lett felújítva, és csak a fősáv. De a kontár munka nem a városvezetés felelőssége, hanem azé, aki így építette meg, és így vette át.
  Amúgy érdekes honlapot találtam, első képén az Árpád híddal: http://vipbusiness.hu/cegkatalogus/microsite/4553_kanya_es_tarsai_bt/

 • Sanyi

  Kedves tudatlan Korb Zoltán. Való színüleg amikor felújították az egy pupu felüljárót Ön még kisgyerek volt, és a homokozóban játszott. Nem az előző városvezetést védem, de . A FELHAJTÓ ÁG NEM VOLT FELÚJÍTVA! Csak a 4 sávos része , Máskor nézzen utána annak amiről ír.
  Egyébként én sem értettem akkor miért maradt ki, csak sejtésem van a dologról. Mivel a városon át haladó főutak a közúthoz tartoznak fenntartás ügyileg, ezért nem a város újította fel annak idején Amit úgy emlékszem elsőre az azfaltozását is elqrták. A felhajtóág viszont a város közút hálózatához tartozik , ezért nem újították fel .Valszeg nem tudtak megegyezni és a városnak nem volt pénze rá. Ez meglátszik a korláton is egyik új , másik tiszta rozsda . Nem ide tartozik de ilyen tahó módon újították fel a két puput is. Korlát csak addig új amíg a hidat aszfaltozták, előtte utána tiszta balkáni, pedig a több száz millás felújításba csak bele kellett volna írni egy mondatot, korlát csere elejétől a végéig, az az egy -két milla már nem osztott vagy szorzott volna. Szerintem.
  De ez az ország tiszta amerika, a korlátlan lehetőségek hazája. Agyatlan tervezőkkel ,agyatlan kivitelezőkkel és beruházókkal. A műszaki ellenőrökről ne is beszéljünk.

 • 1vélemény

  Miköze ennek az elöző városvezetéshez ??? A project-nek volt egy tervezője, egy műszaki vezetője, egy műszaki ellenőre! Ott kell keresni a felelőst. Akkor kellett volna megnézni és a munka közben folyamatosan ellenőrizni és nem átvenni a munkát és nem fizetni ! A város csak fizetett ………