hirdetés

Menetrend: megszűnhet a zsúfoltság

 • nem jó

  Borzasztó ez az egész hozzáállás!

  Mi csak írjuk a véleményünket, a TAPASZTALATUNKAT, és semmibe veszik, úgy hogy persze megmagyarázzák, hogy ez aztán nagyon jó mindenkinek, főleg nekünk akik kénytelenek vagyunk a pécsi tömegközlekedés járatain utazni.

  Mi lesz a kertvárosi buszvégállomással???
  Az se kihasznál így !!!!! Már csak, vagy még?? a 3,6, 55 busz jártok használják. Ez aztán valóban jó. Gratula!
  Kinek, mire, mikorra kell???

  Miért kellett a vasútállomás környékét a buszpályaudvart még jobban leterhelni??

  És még sok sok kérdés, persze elégedetlenség van bennünk,de kit érdekel? Senkit,
  Ez van.

 • Névtelen

  Az utasok nagy része panaszkodik, de a válasz megmagyarázza, hogy ez így jó nekik!
  Azt elismeri szinte mindenki, hogy kell a változás, de nem az ilyen ránkerőltetett ****ság! Azonnal tüntesse el a város avezérigazgatót és takarítsa el innen ezt a pökhendi,semmirekellő péket!

 • narany Árki a buszos márki

  Röviden a cikk szerint minden el van ismerve, de teszünk az utasok véleményére mert így jó ahogy van.Elvégre a narancslevet facsaró PÁVA -tollas garnitúra ezt kívánja egy FIDESZ oligarhától Árki diktátortól

 • péknek

  mi van pék dicséred magad itt mindenféle néven? amit csináltál egy fos!

 • Átszállhat

  Az 1esbuszokról most simán elérjük délután a buszt. Eddig nem ritkán 15 percet is lehetett várrni. Ha ezt nézem akkor inkább felmegyek az ilyésbe.

 • kertvárosi

  Elavult a rendszer változásra szükség van! Ne hápogjon a sok “tüke”… már csak azért se, mert így végre átszállás nélkül kijut az ember a malomvölgyi útra, és nem olyan mindegy, hogy átbuszozza előtte még fél rózsadombot, vagy sem???!!!! eddig azért nyafogtak ,hogy sose érik el a csatlakozást, most hogy nem kell mire átszállni már megy a cirkusz…!

 • re:Totoja

  Amikor szemben állt meg, akkor se fért el 3 csuklós egymás mögött (még akkor sem, amikor a megállót áthelyezték), pedig legalább akkora esély volt arra is, mint erre

 • Totoja

  Az nagyon érdekes tud lenni, amikor beáll 1 busz a Zsolnai-szobornál, majd jön még1, annak már a hátulja kilóg az útra, majd a 3-ik ott áll a körforgalomban ezzel föltartva a forgalmat.
  Ezt SEM vették figyelembe.

 • hetvenesek

  a hetes busz teljes mértékig ki volt használva. csak a boldogtalan városvezetőség meg a bűntetések által hatalmas bevételre jutott tükebusz kitalálta ezt a baromságot.
  ha úgy nézzük, akkor valóban sűrűbben közlekednek ezek a buszok mint tavaly nyáron. de csak reggel és délután 1 óra után…hétvégén még mindig 20 percenként járnak..
  a sztárai-aidinger buszmegállók nagyon kihasználatlanok, jómagam az aidingerhez szoktam menni. nem szeretném ha ezt a buszt is eltöröljék. egyébként szerintem a 3-6 buszokat fogják eltörölni hamarosan

 • Aidinger

  Sokkal sűrűbb lett a ***** 7-es és itt sírtok? Nekem jó így, vissza ne állítsák.

 • Még Egy Vélemény

  A Tükebusz célja a 100%-os kihasználtságú heringjárat? Mihez képest volt a végállomásról induló 7-es járat a legkevésbé kihasznált? Ha így is volt, miért kell megszüntetni, miért nem lehet gazdaságosabban közlekedtetni?

  Jelenleg az Aidingeren lakók viselik a málomi városrészben lakók majdnem teljes átmenő forgalmának a terhelését (zaj, por, füst stb.), és még ezt is sűríteni akarják szükség esetén, ahelyett, hogy egyéb alternatívákat keresnének, dolgoznának ki. Egy ötletnél megállnak és ahhoz ragaszkodnak mereven? Milyen egyéb lehetőségeket kínál(t) Pék Patrik úr? Lehet, hogy lemaradtunk valamiről, mi, Aidinger környékiek? Vagy a lakók igénye nem számít? Kizárólagos szempont a közlekedési társulat pénzügyi helyzetének a javítása?

  A 7-es megszüntetésével megszűnt – többek között – a környék kedvelt bevásárló helyének autóbuszos megközelítési lehetősége a végállomásnál, az ugyancsak idősödő lakosság részére. Ezt a tervezésnél Pék úr miért nem vette figyelembe? Esetleg erre felé is lehetne közvéleményt kutatni.A képviselő úr (Kővári?) miért nem áll ki az itteni lakosság érdekében?

 • Kerekecske gombocska

  Ki volt az az okostojás, aki azt állítja, hogy a 7-es nem volt kihasználva. Az álszentek megint szentet játszanak.

 • Hannoval

  Kedves Pécsiek!

  Szeretném a segítségüket kérni a szakdolgozatom írásához, a következő linken található kérdőív kitöltésével ami a pécsi EKF-ről szól. Segítségüket előre is köszönöm.
  http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/663557482/