hirdetés

Mérgezik a kutyákat Kertvárosban

 • Nagy Melinda

  Kedves Novák Bence!

  Örülök, hogy most már legalább, akire hivattkozott, a nevét kijavította (délután még Szilvi volt)!

  Azt, hogy ki mikor kap sajtómegjelenést, nem Ön fogja eldönteni, ezzel remélem, hogy tisztában van!?

  Valóban a Pécs környéki állatvédők csapata nagyon sokat tesz az állatokért, sokszor erőn felül! Ezért minden tiszteletünk az Övék, kalapot emelünk!

  Azt viszont egyenesen visszautasítjuk, hogy a mi Egyesületünk tevékenysége nem valós! Mielőtt szitkot, rágalmat szór, jó lenne informálódni, nem a levegőben beszélni! Bár nem lehet többet elvárni egy ilyen agyikapacitású, arcnélküli senkitől!

  Az, hogy mi milyen jellegű tevékenységet folytassunk, nem az Ön kompetenciája eldönteni! Majd ha minimum annyiszor tett a köz érdekében, mint mi, akkor járjon a szája….legyen az szemétszedés, ingyen kutyachipezés, ivartalanítás vagy bármi más!

  Lassan kezd betelni a pohár a bunkó viselkedésétől és mi nem csak idézni fogunk a paragrafusokból, ahogy Ön teszi a kamu oldalán, hanem élni is fogunk velük!

 • Bence Novák

  Hitelesebben tudna erről nyilatkozni a Pécs-környéki állatvédők csapata!Javaslom Bach Szilviát, és csapatát, akik éjt nappallá téve mentik, istápolják a kutyákat!! Tényleges munkát végezve, sokszor éjszakájukat feláldozva.Igaz szeretetről, emberek és állatok, között , ők beszélhetnek.Ők dolgoznak . Ők kapjanak sajtómegjelenést!