hirdetés

Miért törünk össze minden szirénást?

 • degu

  Mentő… rendőrautó…tűzoltó…gyerekmentő…szerinted mi maradt még ki kedves Címadás?!

 • Papa

  Nem készítik fel a kezdő vezetőket? Nem tudom!! Azt viszont tudom, hogy a forgalomban látni kell, nem a “gép kezelése ” legyen a legnagyobb probléma “lenézek a pedálra, váltáskor a váltóra”!!! Ezek a dolgok készség szintig meg kell legyenek és akkor tudok foglalkozni a körülöttem zajló forgalommal is!!! Nem ordító rádió vagy egyéb zene mellett!!! Egy kereszteződés pedig hozhat “váratlan dolgokat is” még ,ha zöld a lámpa akkor is!!! Ja de nem hallom a szemem a válton avagy telefonon??? Nem mondom azt ,hogy a közel múlt dolgok pont ennek köszönhetőek, de sok dolgot balesetet meg lehetne előzni ,ha a forgalmat és egyben környezetünket is figyeljük!!
  “Névtelen”, ha Önnek stressz az amikor megkülönböztető jelzéseit használó mentő, rendőr, vagy tűzoltó közlekedik azon az úton ahol Ön is autót vezet… ???
  Üljön taxiba, de a Tüke Busz olcsóbb…………..
  Ui: Ha nem készült fel az Ifjú “soför” akkor vegyen még órákat!!! Lehet……….

 • Címadás

  Nincs némi mélységi bulváros túlzás abban, hogy “minden szirénást összetörünk”?

 • Fecóka

  Ezek a balesetek, a közlekedési inteligencia hiányai, másrészt a nagyfoku figyelmetlenségből adódnak !

 • Névtelen

  Minden idióta megkapja a jogosítványt, semmi rutinnal. Ezek után nem lehet elvárni, hogy “stresszhelyzetben” tudja, hogy mit csinál. Ez az oktatás hiányossága. Nem készítik fel a kezdő vezetőket a váratlan forgalmi helyzetekre.