hirdetés

Milliókat költenek Györgytelepre

 • cyrydream

  Csak adjuk alájuk a ,,lovat” meg a pénzt! Így is azt hiszik, hogy övék a világ, és mindent megtehetnek. A Nagyvezír és a 2/3-a támogatásával! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarországi etnikum! Hajrá Hoppál ÚR!

 • Kosaras

  Látom harci kutyára telik azért. Feneketlen kutba dobott pénz ez is.

 • kétkedő

  Az egész parasztvakitás,majd ha munkahelyek lesznek .Javaslom politikus urak nézzenek körűl a munkaügyi központban.

 • Vlado63

  A kutyámat előbb megtanítom beszélni, mint ezeket az embereket dolgozni. Kidobott pénz lesz megint az egész…

 • vélemény

  Teljesen egyetértek “Vén” hozzászólásával. Dolgozzanak a közintézmények felújításán, megszépítésén. Egy-két vezérnek félre állna a szája az biztos. Én a képzés minőségében is kételkedek. Egy kömüves már nem abból áll, hogy egy sor tégla egy sor malter a vakolattal a végén egyengetünk rajta. 100 féle anyag és az ahhoz tartozó technologia van. A festő szakmában szintén. Ki fog ezekkel az emberekkel dolgoztatni ? Ki tudja egyáltalán számolni adott és folyamatosan változó anyagárakkal pl egy szoba glettelésének, festésének anyagköltségét?

 • vén

  Ha nincs munkahely, hol segitik az elhelyezkedésüket? Meg kell tanitani nekik a minimális együttélés szabályait. Ha végeztek a szakma kitanulásával, akkor javaslom, hogy a felújitási munkálatokat és a festés mázolást a Polgármesteri hivatalban kezdjék. Utána kaphatnak bizonyitványt.
  Ebből megint nem ezeknek az embereknek lesz hasznuk, hanem valaki másnak. Munkahelyet teremtsenek.

  Álom, álom….