hirdetés

Munkával tör nagyobb babérokra a PEAC

 • Bianconero

  Halmos Péter jogász, de a politikusok eszköztárával dolgozik. A PINKK szurkolói félrevezetett emberek? Ellenkezőleg, hisz éppen az a baj, hogy nem hagyták magukat félrevezetni. Rátgébernek csapat kellett, amit közpénzekből, és TAO-s pénzekből gazdálkodva Páva tolt a feneke alá. Mészáros Zalán, Gyenge Gábor és társai, ők csak bábok, a kirakat. A bábos RL aki a zsinórokat mozgatja. Az igazi félrevezetettek azok, akik még most is bajaiznak, Amíg a PINKK-be keresik a hibát, belőle csinálnak bűnbakot, addig nem kell magyarázkodni a közpénzeken szép kövérre hízott költségvetésből, miért csak egy ötödik helyre futja annak a csapatnak, aminek minden feltételt biztosítottak? Vagy hogy mi valósult meg az előző szezon előtt meghirdetett három éves építkezési tervből, ami a pécsi kosárlabda érdekeit szolgálná? De még Pávának és Csizinek is lesz mivel elszámolnia!

 • 21

  HP (értsd: Halmos Péter vagy ahogy akarod! 😀 ) csak a tények és jogok világában él! Nohát a tények önmagukért beszélnek! A PINKK bronzérmes, míg a Peac ötödik! Jogilag a PINKK Pécsi! Aki mást állít az vagy tudatlan, vagy szándékosan félrevezeti a népet! HAJRÁ PINKK!!!

 • ertsabee

  Az utolsó női kosárlabdacsapat, amelynek teljesítménye valamennyire érdekel, az a PINKK. A PEAC már nem érdekel, akármilyen eredményeket ér el a jövőben. Azért különleges város ez a Pécs, a női kosárlabdával egyáltalán foglalkozók jóval nagyobb részét egy “nem pécsi” csapat játéka érdekli, míg a pécsi csapaté egy marginális kisebbséget. Aztán olyan nagyon nem kéne arra büszkének lenni, hogy a közpénzekből milyen szabályosan tudják működtetni a csapatot. A közpénz ugyanis mindenkié. És én nem sokat adnék a PEAC-nak. Ha a szurkolók tényleg beleszólhatnának, akkor nem ilyen lenne az erőviszony….

 • Bobo

  Mészáros Zalánnak több köze van a Pakshoz, mint nekünk valaha is lesz, Te szerencse fogyatékos!

 • Bobo

  Szűcs Zsolti egyen ****t kiskanállal!. Élvezzen ki minden falatot!

 • pinkk itt

  Dr. Halmos folytatja. Ha mocskolódni kell, nem ismer tréfát. Végül is a Pécs 2010-et már kicsinálta. De neki ez is kevés.

 • :)

  Hú de kemény vagy, jól megmondtad… 🙂
  És hová fog menni az a nagy “többség”, amikor ez a pénzmosoda is bedobja a törölközőt? Dombóvárt tudom ajánlani, mondjuk Pécsi Rózsák néven egy paksi csapattal.

  Na akkor továbbra is hajrá BajaKomlóRózsaPinkk!

 • Többség

  Én meg azt üzenném a megtévesztett Zseljko Djokicnak, nehogy már egy jött-ment szerb akarja meghatározni egy magyarnak, hogy ki pécsi és ki nem!

  Mellesleg valószínűleg csak megtévesztésből mondja a “minden ízében” szerb Djokic Újvidékre, hogy Novi Sad és Délvidékre, hogy Szerbia.

  Délvidék MAGYAR föld, a PINKK pedig PÉCSI. Ha ezt nem veszi tudomásul, mehet vissza a rácok közé.

 • Többség

  “szurkolói döntő többsége … tette csak le a voksát a Pinkk mellett.”

  Örülök, hogy a PEAC-nál végre hivatalosan is elismerik, hogy a pécsi női kosárlabda-szurkolók DÖNTŐ TÖBBSÉGE a PINKK Pécsi 424 csapatának szurkol!