hirdetés

Így változik a nyári menetrend

 • Medve úr

  De igenis változott: ahogy a cikkben is szerepelt, mindkét járat a Petőfi utca irányában közlekedik, az Angster-MTA-Barbakán-Kórház tér szakasz csúcsidőn kívül nincs összekötve sem Donátussal, sem Báliccsal. A menetidőknek pedig semmi közük a valósághoz, ez folyamatos késéseket fog eredményezni. Köszönjük szépen!

 • Medve úr

  Így határozottan jobban hangzik. A cikk szerint mindkettő mindkét irányban a Petőfi utcát érintve közlekedik.

 • Hory94

  Nem jól érti. 46-os oda felé 36-os majd onnan Donátus, a 47-es Donátus és onnan Bálics, de épp ezért, ez lefelé 36-os vonalán megy. Tehát nem változott semmi, csak (ha az idő engedi) nem a városnézős irányba menő buszra kell várni, de még mindig jobb +15 percet a buszon ülni, mint 20-at várni rá.

 • Medve úr

  Fantasztikus! Akkor ha jól értem, Bálicsból csúcsidőn kívül és hétvégén nem lehet pl. a Barbakánhoz eljutni. És a menetidő a belvárosig nagyjából megduplázódik. Nem tudom, még hogyan lehetne jobban ellehetetleníteni a közlekedésünket: eddig sem voltunk összekapcsolva a többi városrésszel, most már a belvárosba jutásunk is akadályokba ütközik. Ja, nem, bocsánat, összekapcsoltak bennünket Donátussal! Biztos örül ennek kb. három és fél ember. Az összevonást még megértem, nyilván költségkímélőbb (bár hozzáteszem, hogy mi is ugyanannyit fizetünk buszjegyre, mint mások, akik egy jeggyel keresztülszelhetik a várost). De nem lehetne, hogy legalább vagy a 46-os vagy a 47-es a 36-os útvonalán közlekedjen (Angster-MTA-Barbakán-Kórház tér)?

 • Hory94

  Fagyöngyből marad a 62/122-124.

 • Beluska1234

  Baromi jól sikerült, hogy Malomvölgyi út, Málom, Fagyöngy utca felől nem lehet majd eljutni akkor egy busszal a Csontváry u.-hoz (ANK, Spár stb.)