hirdetés

Nehezen találnak munkaerőt Pécsett

 • Geri

  Amúgy a képen nem a Unisys Call Center található.Tudja valaki melyik cég van a képen ?

 • Geri

  Azt ajánlom jól kerüld el ezt a céget de nagyon messziről.Én minden akadályt jól vettem, sikerült az AC (kiértékelőközpont) és elutasítottak azzal a kifogással,hogy “nem illek a csapatba”
  Ilyen még egyszer sem fordult velem elő.Bármely másik cégnél ha sikerülnek a tesztjeid felvesznek dolgozni.Vigyázzatok a Unisys csak az időtöket rabolja és hiába jók az eredményeid akkor sem biztos,hogy kellesz nekik mint munkaerő.Nem hiába nehezen találnak munkaerőt.

 • Geri

  Pécsen se lenne rossz a 300bruttó azért 🙂
  Én most jelentkeztem hozzájuk Pécsen az ASSESMENT CENTRE van még hátra. Nem félek mert van valamennyi IT tudásom.

  Van egy angol és német szerepjáték is.remélem minden sikerül,aztán kezdődhet a traning.Állitólag a cég Bp-n és Pécsen is korrektul fizet és a Cafetéria csomag is nagyon jó.

  Remélem a munka is ilyen jó lesz ha az AC sikerül

 • Gergely

  Én átmentem a nyelviteszteken telefonon.Viszont az informatikaitesztre és az angol szerepjátékra direkt nem mentem el mert tudtam,hogy úgy sem sikerülne.

  Nagyon rám voltak állva ebből arra következtettem,hogy nincs elég ember a cégnél és kell a munkaerő.Viszont ha nem tudod az angolszerepjátékot(pedig németes a pozicció )akkor esélyed sincs az infotesztről nem is beszélve.AZ IT-Services hungaryhez minden féle infoteszt nélkül felvettek.csak a Német nyelv kellett.Most kezdek náluk hétfőn már nagyon várom.A Unisys túl szigorú a felvételt illetően szerintem.az IT tudást meglehetne Trainingen is tanulni és a gyakorlatban munka közben rájön az ember.Ezért megyek inkább az IT-SERVICESHEZ

 • Volt pesti Unisys-dolgozó

  Valójában a Unisys-dolgozók elenyésző százaléka beszél idegen nyelv(ek)et akcentus nélkül, ez nem is elvárás. Az viszont igen, hogy könnyen megértesse magát és hibátlanul betartson minden értelmetlen szabályt.

  Tévedés ne essék, rabszolga-munka ez a javából, ahol bárkit bármiért azonnali hatállyal kirúghatnak a legalsóbb szintektől egészen a legfelsőbb management-ig. A dolgozók Pesten kapcsolatba léptek az egyik szakszervezettel, hogy a cég legalább a törvényeket tartsa be, de a helyi ügyvivőt azonnali hatállyal kirúgták: ő később megnyerte a munkaügyi pert:
  http://index.hu/gazdasag/2012/11/23/jogellenesen_rugtak_ki_a_szakszervezetist/
  http://unisysunion.blog.com/

  Mellesleg a Munkaügyi Főfelügyelet is megbüntette őket. Viszont a cég korrektül fizet, legalábbis Pesten bruttó 300 – 340 ezer Ft körül kezdődnek a fizetések, ami egyetem mellett nem rossz pénz, főleg éjszakai műszakban plusz pótlékért.

 • Unisys munkatárs

  Annyira nem rossz munka, a klasszikus call-centeres robotnál szerintem igényesebb, változatosabb jóval, de keményebb is. Valóban nagyon kell a nyelv, és főképp a problémamegoldó képesség, technikai érzék. Aki nem tud/szeret emberekkel meg technikával foglalkozni annak nem való…dee informatikusnak se kell azért lenni.

  Viszont a 300 bruttó az duma, pesten tényleg ennyit fizet a cég, pécsett ennek a feléről tudok…ami hangulattól függően pofátlanság/megalázás/rabszolgaság kategória. Szerintem nem a pécsiek munkakedvével van a baj, ennyiért én se csinálnám, és remélem, hogy akik már ott vannak, azok se fogják ezt szótlanul tűrni…:) Ne hagyjátok magatokat, ha hiszitek ha nem, a cég nagyon rá van szorulva az ügyfelesekre!

 • Jolán

  Én voltam a nyáron felvételizni a cégnél, és a német mellé kellett az erős angol is. Bár minden akadályt vettem, nekem korántsem a cikkben említett bért ajánlották… reggel 6tól este 8ig pedig heti váltásban műszakokban van beosztva az ember, ami család/gyerekek mellett azért húzós dolog, pl. egy anyának….

 • Kedves Kosaras!

  Mindegy, ha itt azért jó pénzt fizetnek érte…nem kell mindig sírni…

 • Kosaras

  Ezeken a helyeken ugy kell beszélni németül hogy a panaszos észre sem vegye hogy itt pécsett kapcsolták neki az olcsó…ügyintézőt.

 • Nemrasszista

  Megjegyzem felsőfokú német nyelvvizsgával, tanári diplomával nem vették fel az ismerősömet, aki ténylegesen tud németül. Az IT ismereteket kifogásolták állítólag, amit szerintem el tudott volna sajátítani.