hirdetés

Nem ismert drogok forognak

 • polly

  Darwin-díjas degeneráció.

 • azta

  Na ne kábíts már, hogy minden művész drogos is volt!

  Erkölcstan helyett Drogtant az iskolába! Te mit szívsz?

 • Feldmár

  A droghasználat egyidős az emberiséggel, nélküle nem lenne művészet, vallás, tudomány. A teljes emberi tapasztalati spektrumhoz hozzátartozik a mértéktartó, tudatos droghasználat, aki nem képes erre, az nem alkalmas a felnőtt életre. Minél előbb ébrednek rá az emberek arra, hogy a droghasználatot tanítani, iskolázni kell, nem tiltani, annál kevesebben fognak meghalni a helytelen használat miatt.

 • majak

  Nem kell drogozni, ennyi az egész. Igyon meg pár üveg sört, érezze jól magát. Ismerek fiatalokat, akik eljárnak abba a kocsmába, amelyik nekem is törzshelyem, sörözgetnek, fröccsözgetnek, beszélgetnek, csocsóznak, aztán este kilenckor (zárórakor) elballagnak haza.

  Akik meg egész éjjel a fülsüketítő szinuszhullámot hallgatva tömik magukba a különböző drogokat, nekik egyszer el kell engedni a kezüket. Ők ezt az utat választották. Amennyiben nem szellemi fogyatékosok, tisztában kell lenniük a lehetséges kimenetelekkel.

  Érdekes egyébként, hogy Oroszországban, ha jól tudom, még mindig recept nélkül lehet kapni a kodein tartalmú fájdalomcsillapítót. Vajon miért? Ezen érdemes elgondolkodni.

 • Kosarasnak, Anyuka

  Igaza van, de a legnagyobb veszély a fiatalokra továbbra is az alkohol, amit sajnos a magyar kormány méreg helyett hungarikumként kezel…

 • Kosaras

  Sajnos nem értik meg sokan semmiféle tudatmódositót nem!!!szabad kipróbálni sem, mert ráakadsz. A cigarettába is van anyag ami nem enged leszokni ez is nyilt titok! / Mivel betiltották a régi drogokat, igy összeesküvés elméletek keringenek hogy a dizájner drogokkal teszik meddővé a fiatalokat. Szerintem összetételtől függetlenül sulyosan kéne büntetni a dilereket…