hirdetés

Legalább 55 ezer ingyenes férőhely lesz

MTI

2012.12.18

 • Zalán

  Belvárosi! Szerinted az rendben van, hogy a Te és az én adómból, a köz pénzéből ingyen tanulnak (már ha tanulnak), szereznek ilyen-olyan súlytalan diplomát, majd évekre (jó esetben, aztán haza jönnek) elmennek külföldre, ahol feketén dolgoznak? Visszajönnek a fos diplomájukkal, 0 szakmai gyakorlattal és tapasztalattal, majd csodálkoznak, hogy nem veszik fel őket sehova. Ez így OK? Vagy mindenről az államnak kellene gondoskodnia?

 • belvárosi

  Látszik, hogy az ide irogatók semmit nem tudnak az egész felsőoktatásról.

  40 ezer helyet ígért a miniszter? Hogy van az kérem, hogy össze-vissza licitálnak, egyik nap mást mondanak, mint másnap? Tényleg elhiszik ezt a handa-bandázást, “kedves” kommentelők?

  Azt meg, hogy a Bokros-csomag idején 2000 forintos tandíj volt, nem lehet összehasonlítani a mostani tervekkel, miszerint a hallgatók nagy részének félévenként több 3-400.000 forintot kellene fizetnie.

  Úgy látom, az ide irogatóknak vagy nincs gyerekük, vagy nem szeretnék, hogy tanuljon… Aki meg élősködőknek nevezi a diplomásokat, az csak magáról ad ki bizonyítványt – elég már a proli-kultúrából!

 • Pager777

  …akkor még a jelenleg óbégató diákok persze kis pisisek voltak, nem emlékeznek rá.

 • Pager777

  Azt sem kéne elfelejteni, hogy a Bokros csomag idején is fizettünk pár évig tandíjat – mindenki! Nem örültünk ugyan neki, de befogtuk a szánkat, perkáltuk – illetve a szülők, mert szó sem volt akkor még diákhitelről. Más kérdés, h mikor az 1. Fidesz kormány eltörölte, örvendezés volt, de előtte nem volt vonulgatás, óbégatás.

 • vicces

  hallgatói hálózatoknak, a csóró fiataloknak élő adásra van pénzük??? néztétek milyen kütyükkel rohangálnak? ha éheznek, meg jaj szegények, akkor most mi a bajuk?

 • Politikai akció

  Szanyi Tibor ma reggeli nyilatkozata + a Hallgatói Hálózat (értsd Gyurcsány fiai) viselkedése után egyértelmű, hogy pártpolitikai háttere van a dolognak. 40ezer helyet kapnának a diákok, de persze nagyobb buli sztrájkolni meg, tüntetgetni.

 • Húzzatok tanulni

  Húzzatok tanulni köcsögök. Amíg mi fizetjük a tandíjjaitokat addíg ne vonulgassatok és kuss legyen élősködők

 • öregdiák

  remélem, most befogják a pofikájukat a fiatalok és hazamennek tanulni! Vagy azért meg nekünk, keresőknek, akik eltartják őket kell tiltakoznunk?!