NextPécs Archives - pecsma.hu

Menedzserautók helyett fejlesztésre költenek

A francia SUEZ idejében rengeteg pénz ment el a menedzsmentre, most a fejlesztésre költenek. Ám, hosszú út vezetett idáig: tudta, hogy 100 éve még az utcán hömpölygött a szennyes lé? És azt, hogy hány versenyuszodányi szennyvizet termelnek a pécsiek?

Családi paradicsommá válik Tüskésrét!

Már eddig is sok lehetőség várta a kikapcsolódni, sportolni vágyókat, de még több fejlesztés jön: új játszótér épül, lesz sportpálya, a későbbiekben pedig akár rendezvényeket, koncerteket is lehet ott tartani. Mutatjuk, mi várható még!

Intelligens zebrát telepítenek Pécsre!

Az egyik legforgalmasabb kertvárosi kereszteződésbe, és ha beválik, hamarosan újabb intelligens átkelők is követhetik a városban. Mutatjuk, hogyan segíti a gyalogosok és az autósok közlekedését!

A cégeknek is vonzó lehet a pécsi 3D nyomtatás

Olyan központ jön létre Pécsett, amely egyedülálló az országban: a 3D nyomtatás távlatai szinte beláthatatlanok, és az egész város hatalmasat nyerhet rajta. Akár új cégek is betelepülhetnek, új munkahelyeket teremtve.

Egyedülálló díszvilágítást kap a pécsi tv-torony

Nagyjából fél év múlva bárki megcsodálhatja, milyen különleges fényruhába öltözik a pécsi tv-torony. Naponta változik a szín, az ábra. Pécsi cégek gyártják, szerelik, vezérlik a fényeket, és a helyiek dönthetik el, milyen legyen a díszvilágítás.