hirdetés

Íme az első vázlattervek a pécsi akvaparkról!

 • abulafia

  Na persze. De gondoljunk csak bele, hogy miért nem tolakodik a befektetésre a magántőke…

 • Én

  De ha volna, és kijön, hogy év mondjuk 1 milliárd a fenntartási költség, akkor mi van? De legyen mondjuk nonszensz 50 millió. Egyikre sincs egy peták se.

 • abulafia

  Erre kéne egy megvalósíthatósági vizsgálat. Persze olyan, ami reális, és nem olyan mint amilyet a megbízó szeretne. Olyanból már volt pár a városban (Expo, EKF stb…). Mindegyik bukta bukta hátán.

 • Én

  Milyen források megszerzése? Csókoljátok meg az EU-t… A Modern Városok Programban már rég kiosztották rá az uniós forrásokat, Viktor itt parolázott a bejelentésekor. LOL A kérdés inkább az, ki fogja fenntartani, nyilvánvalóan a városnak egy fityingje nincs rá ekkora hiány mellett. Az kétségtelen, hogy multifunkcionális csarnokra, uszodára és strandra is szüksége volna a városnak, de épp forrás nincs a számláikra. Az ütemterveknek megfelelően? Évek óta nem történt semmi…

 • Lakatos Lászlóné

  tehát -1 db 50×25 m-es versenymedence -és 1 db. 50 m-es külső medence! Ez kisebb lesz mint a megyében található uszodák bármelyike .Ez a lényeg! Tanmedence van a Hullámban is, mégis a nagy medencében foglalják el az sávokat. A sportmedencében szintén edzeni fognak és versenyeket szerveznek (ugye?). Akkor a lakosság itt is esténként, vagy akár napközben is 1-1 sávot használhatnak majd egymást kerülgetve? Nem erre van szüksége a városnak, hanem USZODÁRA! Akkor ez a nagy létesítmény fogja kiszolgálni a város és ide várják a környező települések lakóit is? Az aqua park nyári üzemmódban lesz használatban-és azt a terveknél nem írják, hogy mit is jelent ” számos további vízi és szárazföldi kikapcsolódásra, sportolásra alkalmas elem “.

 • Sir52

  Nosza! – hajrá! Majd az új miniszter segít! Csak nehogy “Boda” legyen az ára!