Nincs veszélyben a Tüke Busz

 • Fecóka

  Megin az egymásra mutogatás, nem én vagyok az illetékes, hanem a másik úr ! Gyomorforgató, a szokásos süketeléssel együtt !!!!

 • Kedves Laci!

  Mindenki saját bőrén érezte tavaly dec.-ben és azóta is a tömegközlekedésre jellemző járatkimaradásokat/pontatlanságokat. Egyik oldalról sem a kampányszöveg a fontos a “Zembereknek”, hanem, hogy jöjjön a busz időben…. Azt, hogy mennyire jól működik egy város tömegközlekedése, meg nem a kampányirnokok, hanem az UTASOK (Nagy betűvel) döntik el, mert nélkülük nem lehetne olyan jól megélni az érdemi munkával nem foglalkozó, és felduzzasztott vezetésnek….

 • Laci

  Nem a Tüke Busz Zrt. van veszélyben, hanem Pécs tömegközlekedése. Ha a PK. Zrt-nek csalással átjátszott buszok bérletét a felszámoló valamiért felmondja, vagy akármilyen más okból átmenetileg kivonják a közlekedésből, akkor lesz majd nagy izgalom a buszmegállókban, hogy éppen jön busz vagy nem jön. Szerencse, hogy a szorításon valamennyire folyamatosan enyhítenek a buszcsere programban beszerzett új buszok. De az, hogy ma jól működő tömegközlekedése van Pécsnek, egyértelműen csak a Fidesz-KDNP és a Tüke busz Zrt vezetőségének érdeme! Ha emiatt a botrány miatt, esetleg bármilyen probléma merül fel, az ismételten az előző vezetőség egyértelmű felelőssége!

  Az a baj, hogy az előző vezetés tudtával, olyan mértékben rabolták szét ezt a gyönyörű várost, hogy 8 év is kevés lesz ahhoz, hogy újra a régi fényében tündököljön. A buszközlekedés tipikus példája ennek. Ezek után, aki még egyszer az MSZP vagy bármelyik utódpártjára adja szavazatát, annak az értelmi képességeivel igen komoly problémák vannak, vagy jelentős haszonélvezője volt az ilyen jellegű csalásoknak.

 • Olvasó

  ááá, ha egy ilyen cikk születik ezen a portálon, akkor az azt jelenti, hogy a valóságban: Veszélyben a Tüke Busz!