hirdetés

Nyilvánosság elé lépnek a pécsi melegek

 • Kata Nagy

  Az Ön által emlegetett létszám mitsem változtat a tényen, azon, hogy ez egy természetellenes állapot egy heteroszexuális ember számára. És ezen nem hogy nem tudnak a melegek enyhíteni előbújással, pride-dal stb, hanem még csak fokozzák az ellenérzést. Kérdem én: ez a céljuk?

 • Palfi Ibolya

  Van egyaltalan tajekozottsagod arrol, hogy mekkora ember tomegrol van szo hazankban? Evekkel korabbi hiranyag volt, 800 ezer massaggal elo van nalunk. Ebbol 200 ezer leszbikus no, es 600 ezer sokfele massaggal elo ferfi. Vajon mi a kulonbseg, ha egy hetero kapcsolatban a ferfi orome a no hatsoja is, sot a szaja is? Ezerszer verlazitobb a pedofilek lete, akik buntettlenul elnek koztunk, mint nagypapak,neveloapak,edzok,tanarok,testverek,szomszedok,nagybacsik,ismerosok,neveloanyak,rokonok,papok.

 • Kata Nagy

  A melegek elfogadást várnak el, csak épp ők nem tudják elfogadni azt, hogy abban a pillanatban válnak elfogadhatatlanná a többségi társadalom számára amint le akarják tolni a torkunkon azt, ami számunkra, akik nem vagyunk melegek, zsigerileg emészthetetlen..

 • Fóris Béla

  Undorító, nem tartozik a nyilvánosságra, hogy milyen szodómiát követnek el a lakásaikban. Tetű buzik.