Óriási tömeg fogadta Pécsett a finn Mikulást

 • gyuszipapa587

  A tömeg csak fogatta volna csak hát nem jött és amikor megérkezett akkor bevonult a városházára és az ott dolgozók cserekeit kényeztette!!!!!!

 • anya34

  Ez egy nagyon szépen megfogalmazott cikk….bár a fele sem igaz! Katasztrófa volt az egész, a szervezés minősíthetetlen, és nem igaz,hogy nem tudhatták előre, hiszen én, pécsi anyukaként is számítottam a tömegre, ugyanis mindenki erről beszélt. Se kihangosítás,se kivetítő (bocs az volt a reklámoknak), se egy színpad. Háromnegyed órát várattak és utána sem lehetett látni, hallani semmit, úgyhogy szépen hazamentünk. Én nyugodt és toleráns ember vagyok, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni.

 • bora

  A képeket nézve egyre jobban nem értem az embereket… ekkora tömeget látva tuti visszafordultam volna, akkor is, ha sír a gyerek, ennyit nem ér meg. Ilyen tömeg, és ennyi gyerek, ez veszélyes. Csak azért, hogy lássanak valami alkesz vénembert, aki nem ad nekik ajándékot? Komolyan? És még késik is.

 • bora

  Ugyan nem voltam ott, de úgy hallottam, hogy elég botrányosra sikerült Jolupukki látogatása.

  Egyrészt nem is értem, mitől lenne ő az igazi mikulás, mikor nem ő az, ilyen alapon én is kitalálhatnám, hogy én vagyok.

  A gyerekek azt várnák, hogy ajándékot kapnak tőle, de gondolom legfeljebb egy közös fotó, amit kaphatnak, ráadásul nem is tud magyarul az ürge.

  Ezért nem is értem a nagy felhajtást, a Mikulás úgyis eljn a gyerekekhez december 6-án csendben, feltűnés nélkül, és belecsempészi az ajándékokat a kitisztított csizmákba.

  Másrészt meg valószínűleg tényleg el lett rontva a szervezés, és a megvalósítás. Bocsánatot kérni viszont nem divat. Úgyis csak a gyerekekről van szó, ők meg nem szavazhatnak.