hirdetés

Örülnek a kertvárosi reformátusok

 • belvárosi

  Evangélium kedvelője,helyesen szólt.
  Az a baj,hogy nincs aki hitelesen hirdesse az igét és lassan már nem lesz kinek hirdetni.

 • Herrera abbé

  Még szép hogy örülnek! egy fillérükbe sem került! Nem a hívek adományából szépülünk, hanem az undorító EU pénzéből! Hová tűnt a harc?…

 • Evangélium kedvelője

  Mi történt 2000 éve, és hogyan változtathatja meg a megváltás az emberek életét? Erről kéne szólnia az összes felekezetnek, az örömhírt kéne vinni az emberek felé. Azt, hogy van megoldás, van szabadulás, van feltámadás! Ehelyett reformátusokról, fakazettás mennyezetről, kulturális bizottsági elnökről, turisztikai érdekességről van szó itt.
  Minden gyülekezet régi és jelenlegi álma is az kéne, hogy legyen, hogy közreműködjenek abban, hogy a városban a csődbe jutott emberi életek helyreálljanak, Istennel helyreálljon az emberek kapcsolata. Nincs szükség a templomok díszítgetésére, a szabadító ige a legegyszerűbb helyen is képes kifejteni áldásos hatását.

  “MERT ÚGY SZERETTE ISTEN E VILÁGOT, HOGY EGYSZÜLÖTT FIÁT ADTA, HOGY AKI HISZ ŐBENNE, EL NE VESSZEN, HANEM ÖRÖK ÉLETE LEGYEN” (Jn.3.16.)

 • Egy másik pécsi

  Ez volt a lehető legundorítóbb hozzászólás amit valaha láttam. Nem gondolja, hogy ez már kicsit túlzás? Elhiszem, hogy a kedves emberek akikre szavazni fog áprilisban nem süllyednének ilyen mélyre… MAGA SZERINT EZ KAMPÁNY? MÉGIS MIT GONDOL? Ha jól olvastam a gyülekezet régi álma vált valóra…. Tipikus magyar mentalitás a szocialisták részéről: Minden kampány, és rossz amit a kormánypárt vagy az ellenfél csinál, magyarul: Minden rossz, amit nem ők csinálnak. Ez már szánalmas… Ahelyett, hogy örülne, erre telik magától? Mégegyszer SZÁNALMAS!!!!

 • Pécsi

  Választás előtt meg kell ajándékozni a hiveket minden felekezetnél.