hirdetés

Parkolás: könnyítenek jövőre

 • Kosaras

  Kedves Vén nem gondolod hogy hálátlan vagy? Éjt nappalá téve dolgoznak értünk azért parkolnak mert nincs idejük furikázni mert intézik ahogy eddig sem és ezután sem lesz megszoritás. Sőt dolgoznak a további nagyarányu adócsökkentésen is.

 • Nicky

  A türelmi időt törvény szabályozza, de Pécsett már évek óta 15 perc volt.Tapasztaltam.
  Már 2010 óta nem kell fizetni szombaton a piros zóna kivételével.
  A sétáló utcák lakói eddig is vehettek bérletet a környező utcákba.
  Lehet, hogy az újságírónak és Simon Istvánnak először el kellene olvasni sz önkormányzati rendeletet.

 • Re: Vén

  A magam részéről marhára nem érdekel hogy a képviselőknek mi mennyibe kerül. Az érdekel, hogy nekem mennyibe fog! Bárki lehet képviselő, nem tiltja semmi. Ha neked kell az a 40 vagy 20 ezer, akkor menjél el politikusnak.

 • vén

  Azt miért nem emlitik meg a cikkben, hogy kedves képviselőinknek most már 40 ezer forint lesz a VIP engedély, hanem csak 20 ezer. Ezzel a kártyával a védett övezettől kezdve mindenhová behajthatnak. Micsoda arcátlanság. Kapnak nem kevés fizetést, mindenféle jogcimen vesznek fel nagy összegeket és még igen olcsón parkolhatnak az egész városban. Mégis hogy képzelik ezt? Ez nem zavarja a Fideszes képviselőket? A köz pénzét nekik lehet herdálni, csak a pórnépnek nem, akiknek az adójából igen jól élnek?

 • Sanyi

  Helyes!
  A kibővített övezetek mikor szünnek meg? Ezt igérték.Mi a fészkes fene indokolja a Petőfi u-tól nyugatra a fizetőparkoló övezetet? Csak a pénzbehajtás .