hirdetés

Páva: migránspárti központot hozott létre Soros Pécsen

 • Seta Pista

  https://uploads.disquscdn.com/images/eaca963e9a7121e249b6b15063c27ee2ad762fbd42f28d3bbb9efe0d77c7b004.jpg
  “Soros György 2008-ban a magyar pénzpiacot is megrengette egy húzásával”, 2010-ben pedig Budapesten járva újabb ügynököket állított a Soros-terv szolgálatába. Bóka Máté is a Soros-terv része, csak még nem jött rá.

 • Laszlo Noel Kosa

  bezzeg ha egy borászati üzemet vagy egy pálinkafőzdét hozna pécsre,ő lenne a legjobb haver……..

 • bocsánat elnézést

  Ne keressetek értelmet ezekben a gondolatokban és mondatokban… Ez már agybaj, elmebetegség. Egyetlen beruházást támogatott Páva az elmúlt években, az a Martonfai menekülttábor. Semmi más nem valósult meg: fürdő, wellness központ, repülőtér. Semmi nincs itt, csak gyűlöletkeltés és hazugság.

 • Bodó László
 • Insight modernists

  “1997-ben pedig több ázsiai országot is válságba döntött – ezzel emberi sorsokat tehetett tönkre. ”
  Bóka Máté! Bár nem hiszem, hogy elolvassa a kommenteket, de azért annyit megkérdeznék, hogy vajon a magyar kormánypárt hány magyar embert tett tönkre, mennyi embert űzött el az országból és mennyi pénzt lopott el a magyar emberektől? Erről miért nem ír egy legalább ilyen hosszú cikket?

 • Bodó László

  Bóka Máté! Világosítsa már fel (ha már olyan nagyon közel van hozzá) Páva Zsoltot, hogy Soros György magyar állampolgár (is). Mégha külföldön él, akkor is. Gondolom, akkor ugyanúgy levélben szavazhat, mint egy sepsiszentgyörgyi, szintén külföldön élő magyar állampolgár. Hogy egy polgármester uszít egy ember, aki történetesen ráadásul magyar állampolgár ellen, az pedig aljasság. Önök pedig — remélem — egyszer szégyenkezni fognak, “ha lesz emberi arcuk egyáltalán”.