hirdetés

Páva Péter: nyugodt átmenet jön

  • Géza

    Gratulálok Páva Péternek abból az alkalomból , hogy érvényesíteni tudta a nyugdíjasokkal szembeni kormány rendeleti szankciókat, “miszerint nyugdíjasokkal állami intézmény, nem köthet megbízási szerződést még szakmai vizsgaelnöki teendők ellátására sem ” Annak ellenére ,hogy az illetékes minisztérium által felhatalmazott Magyar Mukaügyi Hivatal az országos jegyzékben szereplő vizsgaelnőköt megbízta szakmai vizsga elnöki teendők ellátására. A vizsga megkezdődőtt és folytatódik úgy, hogy kijelölt , megbízott vizsgabizozttsági elnök jelenleg nincs és ezáltal 12 érettségíző vizsga eredményének szabbályszerüsége megkérdejelezhetővé vált !! Mégegyszer GRATULÁLOK !!! Ez igen !!

  • Névtelen

    Ráfér egy kis vérfrisítés az intézményekre. Legtöbb helyen a régi “káderek” ülnek és marhára féltik a poziciójukat. Az oktatást át kell alakítani, minnél előbb, és a sok élősködőt kirakni.

  • cyrydream

    Neki biztos nyugodt lesz az átmenet az igazgatói posztból a KIK megyei vezetőségébe! A titkárnője, vagy titkára melyik porontya lesz?