hirdetés

Pécs: egerek segítik a rákgyógyítást

 • morbid

  Mennyire lenne alkalmazható? Csak ki kellene kísérletezni és máris megtudhatnánk az eredményt! Különben nehogy már az én és mások adójából a börtönben is drogozzon stb. Egy idő után kitusztul és már indulhat is a kísérlet. Ennyi.

  László Atya, ha minden ember meghalna, aki disznóhust eszik, akkor kevés ember maradna a földön. Ön honnan tudja, hogy egy egér oktalan? Mert a kutató jóemberek ezt mondják?

 • László atya

  Gyermekeim! Az emberi élet szent és sérthetetlen, az embereken való kísérletezés a Sátán műve, gondolni sem szabad rá. Szerencsére Isten azért teremttette az oktalan egereket, hogy legyen min elvégezni ezeket a szép és felemelő orvosi kutatásokat. A Bibliában azt olvashatjuk, hogy “a kik disznóhúst esznek és férget és egeret, együtt pusztulnak el mind, mondja az Úr” (Ézsaiás 66:17) – vagyis szabadon lehet rajtuk kísérletet végezni. Köszönjük Uram, hogy az egereken tanulmányozhatjuk nagyszerű művedet, a rákot!

 • Sokigazság

  Vajon egy Péntek Lászlón (drogos, gyilkos, erőszakoló, dohányos) kapott kísérleti eredmény mennyire lenne alkalmazható az összes nem effélére?

 • morbid

  Sajnálok minden állatot, akik nem ártottak az embereknek!

  Viszont a bűnözők Pl, akik embert öltek, azokat ne kelljen már sajnálnom. Nem kellene belekeverni Mengele doktort. Az más eset volt.

  Vajon, ha szavazásra bocsátanánk (pl első lehetne Péntek László), hogy mennyi ember értene egyet azzal, hogy ilyen gyilkosokon kísérletezzenek az állatok helyett!!!!!!!!!!

  Legalább nem kellene életük végéig az adónkból eltartani őket és hasznosak lennének kísérleti alanyként.

 • Sokigazság

  Szerencsére az egér- és állathasználatot szigorú etikai engedélyhez kötik.

  “Mivel a daganatos elváltozások sejt- és szövettenyészetekben is teljeskörűen tanulmányozhatók”

  Kivéve olyan apróságokat, mint pl. az áttétképzés és in vivo citosztatikum-érzékenység.

 • Sea Shepherd

  Ha az egerek szervei hasonlóak az emberéhez, akkor az idegrendszerük is, következésképp ugyanúgy érzenek fájdalmat, félelmet, stresszt mint mi, emberek. Vagyis súlyos etikai kérdéseket vet fel a hozzánk hasonló fájdalomérző-képességgel rendelkező emlősök anesztéziamentes használata olyan kísérletekben, melyek gyakran az állatok lassú kínhalálával járnak. Mivel a daganatos elváltozások sejt- és szövettenyészetekben is teljeskörűen tanulmányozhatók, felesleges állatkínzás élő egerek ilyen célú alkalmazása.

 • Sokigazság

  “Talán az olyan embernek nem nevezhető egyedeken kellene kísérletezni”

  Érdeklődjön Mengele dr-nál. Pokol utca, bal alsó bugyor.

 • Sokigazság

  “Az egérek és az emberek testi szövetei és immunrendszere között meglehetősen nagyok a különbségek”

  Kisebb, mint egy szövettenyésztő flaska és egy ember között. Főleg úgy, ha pl. emberi sejteket ültetnek azt befogadó egérbe. Na most lehet hörögni.

 • morbid

  Talán az olyan embernek nem nevezhető egyedeken kellene kísérletezni, akik a börtönökben a mi adónkból jól élnek és gyúrják magukat. Ezen még nem gondolkodott el senki?

 • Bennfentes

  Az egérek és az emberek testi szövetei és immunrendszere között meglehetősen nagyok a különbségek. Aki azt hiszi, hogy egereken tesztelt gyógyszerek megóvhatják a bármilyen humán rákbetegségtől, az álomvilágban él. Az egeres kísérletek értéke megközelítőleg nulla, csak azért csinálják őket mert az egyetemi kutatóintézetek ilyen kamukutatásokkal tudnak pénzhez és publikációs lehetőséghez jutni.

 • Sokigazság

  Bizony, az egerek helyett mennyivel jobb, ha az emberek hullanak. Imádom az efféle álhumanitárius nyavalygókat.

 • tükör

  Happy Tree Friend ! Valószínű még nem volt daganatos beteg a családjában, hogy megértse, mennyire fontos a daganatkutatás.
  De nézzük az egereket! A saját lakásában örömmel fogadná az egereket és magát is perverz állatgyilkosnak nevezné, ha egérfogót használna?

 • Happy Tree Friend

  Perverz állatgyilkosok, hogy száradna le a kezetek, amivel az egereket elrákosítjátok!