hirdetés

Pécs érdeke az, hogy eltűnjön a Magasház

 • szemétség

  Így van !! Megkell őrzini nem lerombolni mint mindent!!!!!! Szegény embereken segíteni!! Amikor bányák voltak akkor nem lézengtek és tartották félelemben a cigányok a várost!!Munka volt és fegyelem!!!Most engedje ki ,,NYUGODTAN,, este a gyerekét a városba!! Szaporodnak és elhatalmaskodnak!!!! Ki tehet erről?????

 • Enekes Janos

  Mennyi Töketlenseg övezi ezt az evtizedes törtenetet. Es mennyi ember akaszthatott le a folyamatokbol penzeket?….
  Töketlen-tökeletlen a hozzaallas.
  Mar reg lebonthatta volna egy 5fös brigad es egy daru ; csenben es biztonsagosan -mint ahogyan epült is…….
  Ertem es elhiszem honfitarsaim ironikus es kisse szomoru kommentjeit, hiszen az egesz egy -mint irtam fönt TÖKETLENSEG.

 • V.S.

  Minden hozzá értő tudja, hogy a szerkezet stabil, és biztonságos. Majd megtudjuk mi a vakítás oka.

 • Pécsi Lakos

  Ha annyira életveszélyes lenne, már rég összedőlt volna… Lásd viharok, stb… Ostoba, aki szerint életveszélyes, mert az elhanyagolás miatt repkednek az ablakok… Azokkal kéne kezdeni valamit, az épületnek semmi baja… Fogyatékos, aki kiadta a közleményt…

 • hoppá

  Az épület híres : A 25 szintes panelház bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is Közép-Európa legmagasabb lakatlan épületeként.
  Valaki végig gondolta a bontást? Ez nem olyan, hogy leszedjük a cserepeket, ledobjuk a szarufákat. Északi oldalán 10m-re sincs a forgalmas közút. Biztosan nem lehet úgy bontani, hogy az nem zárnák le teljes szélességében, akár csak időszakosan. Gondoljatok vissza mekkorát és hová esett a tetejéről kigurított villanymotor kb egy éve. Nem is beszélve a fogtechnika épületéről valamint a másik oldalán lévő vendéglátó helyről. Szerintem kampányolás az egész.

 • Egy pécsi

  Nem lesz ebből semmi.
  Pécsen a Magasház egy Kampánybástya.
  Ha félnek hogy elvesztik a hatalmat,jönnek a “megoldással”.
  Igen is hasznosítható lenne az épület.Olyan sok a szociálisan rászoruló az önkormányzati lakásokra,mint a fene.A sok lakás és ház vásárlás helyett ide lehetne elhelyezni azokat akiknek lakás kell.Eredetileg is azok kaptak itt lakást akik az önkormányzattól (akkor tanács) kértek lakhatást.Mért ne lehetne ugyan ez a sorsa az épületnek?
  Vagy Kolesz lehetne a diákoknak és egy helyen lennének,nem szét szóródva a városban.

 • BrumBrum

  Hatalmas marhaság lebontani, persze azért kell mert vhogyan ott is el lehet majd tüntetni pár milliárd forintot a zsebekbe. Tényleg atomstabil, és Pécsnek egy turista csalogató látványossága. Szánalmas ez a “kabinet nyilatkozat” ahogy szánalmasak azok az emberek is akik megírták. Remélem nem lesz ez a polgármester, meg a gárdája újraválasztva.

 • a

  nyugdíjas néni kifizette már a nem létező építményadót?

 • Hasonlló

  Hungarikum legyen. Ilyen idős nőnek ilyen magas háza nincs a világon.

 • Hahaha

  Megkezdődött a “parasztvakítás”…

 • Phufi

  Azonnali hatállyal követelem a magasház világörökséggé nyilvánítását!

 • Szimpatikus statikus

  A közlemény totális baromság. 1. A Magasház nem életveszélyes, hanem az egyik legstabilabb épület a városban, különösen mivel néhány éve durván megerősítették. 2. Pécsnek nem az eltüntetés az érdeke, hanem a megőrzés, hiszen iyen exkluzív látványossággal egyetlen magyar város sem büszkélkedhet. A Magasház nemzeti kincs, fejleszteni, ápolni, őrizni kell a verbális rongálás helyett.