hirdetés

Pécs Holding: nyereséges az Expo Center

 • ???

  “A magankezben levo belvarosi ingatlanokrol nem tudok nyilatkozni”!!!!!! Persze, mert akkorat mar ez a bela sem tud hazudni!!! A belvaros helyzetet nem lehet szepiteni.
  Korulbelul annyit ert a barna bela a varosi vagyon kezelesehez, mint polgarmesterunk a varos vezetesehez! Felveszik a fizut, majd az ev vegi premiumot es a partkozeli ujsagironak hazudnak neha valamit! Vicc!

 • Szekeres András

  Tudod váltó van az a pénz amiért kibírja a kritikákat Barna úr.Láttunk sok ilyent Varga úr is ezt csinálta!Én el tudnám képzelni,hogy egy reklámban kiábálja,hogy ez nem ár,de ha már Király Ház a közösköltség sem jön tőlük pontosan.A mélygarázsi helyeket inkább ki kellene adni.Az Expo esetén pedig nem ö az ötletgazda.Más tollával ékeskedik.

 • tény!!!

  Hiába próbál hiteles arcot vágni a képeken,csak egy parodista,eljátsza a hü..lyét amikor tudja,hogy a földig rombolja a várost.Ki ez az ember?Valaki világosítson már fel végre.Mit tud havi x forintért.köszi.

 • váltó

  Egyetértek András!A fenti interjú tartalmát már hallhattuk néhányszor a bela szájából.Semmi,nulla,hazugság.
  A belvárosban kiadó üzletek sokasága,csak tagadjaill.simán hazudik a 80 % feletti kihasználtságon.
  Kiadó:volt retesrozi üzlete,mkb bank,caflish cuki,generalu biztositó,tatár pékség,orex,fregatt,báv,terranova,monaco bár,szechenyi teri élelmiszer,jókai teri 2 db üzlet,az egész sallai utca,volt mav jegypenztar,felette a pub,perczel u2 (közmunkások gyülekezőhelye,sopianae söröző,és még 37 üzlet,melyeknek a holléte megtekinthető a holding szorólapján.Na béla!Szerinted?Melyik miért nincs kiadva a város legjobb ingatlanjai közül?Tényeket szeretnék valakitől hallani,nem ezt a hazugsagot.Nem égsz az utcán a tehetségtelenség miatt?

 • b.bandi

  Hát ez röhejes. Az üres és néptelen belváros, a patyomkin Nick udvar, a megfizethetetlen bérleti díjak, az üzleti élet felszámolása után, van képe sikerekről beszélni, ennek a jöttment felszámoló biztosnak…

 • Szekeres András

  Kártékony ember,nem vezető csak sodródik.Vissza sodróthatna oda ahonnan jött.