Pécs is tisztelgett a pápák előtt

 • pippo

  “Széthullott családok, abortusz, AIDS, szexuális visszaélések, a házasság intézményének újradefiniálása – a világ mély szexuális krízisben van. Merre lehet a kiút?
  Ezekre a sajátosan korszakos kérdésekre ad választ II. János Pál pápa egyedülálló művében, a Test teológiájában. A jézusi tanításból kiindulva II. János Pál a szexről és a testről szóló reflexióiban a modern világ krízisének gyökereihez vezet bennünket és felrajzolja az utat, amely az igazi szexuális felszabaduláshoz vezet. Mindazonáltal a pápa megfogalmazásainak filozofikus, rendkívül igényes nyelvezete, sokszor riasztóan hat az átlag olvasóra.”

  Olvass tovább: http://www.testteo.hu/products/a-test-teologiaja-kezdoknek-bevezetes-ii-janos-pal-szexualis-forradalmaba/

 • Kritikus

  Porcicának kicsit az agya is poros. Cáfoló pedig kicsit figyeljen az írásra mert a hibák nem elütések. Messze vannak egymástól az ékezet és betü elírások.

 • Cáfoló

  Vond vissza II. János Pál pápára (aki mellesleg már Szent) a kijelentésedet. Másodszór nagy dolgokat vitt véghez, a kondom használatáról meg annyit, hogy a Kat. Egyház azt mongja, hogy ,,ne feküdj le fűvel-fával”. Ha egy nővel tiszta kapcsolatban élsz (csak ő van neked és csak te vagy neki) akkor nem lenne ilyen sok AIDS eset. Jó lenne a dolgoknak kicsit utána nézni.

 • porcica

  Elfelejtették ráírni a ballonokra nagy betűkkel, hogy “II. János Pál gyilkos”. A Vatikán kondom-ellenessége ugyanis a fejlődő országokban az AIDS terjedésének az elsődleges oka. Nyilván a felebaráti szeretet jegyében.