hirdetés

Kiderült, Pécsett a legjobb szülni

 • Éva Hatta

  kérdésem ha ez így van mért is mennek a pécsi kismamák Mohácsra,
  Szigetvárra szülni….? Én is Szigetvárt választottam és a legjobb
  döntés volt így januárban a 2. babám is ott fog megszületni…

 • Henriett Nagy-Dózsa

  Kedves Beáta!
  Sajnálattal hallom hogy rossz véleménnyel van a pécsi szülészetről!Én 2-szer szültem császárral és mind a 2 alkalommal segítettek fürödni,nem fintorogtak ha odahozták a gyerekemet “próba “szopizásra,segítettek!
  A többi anyukával aki akkor szült mint én és császárral mindenki jó véleménnyel volt a szülészetről és az osztályról is!
  Nekem vannak olyan ismerőseim akik szomszédos megyékből jönnek és választanak Pécsen nőgyógyászt és itt is szülnek!
  Üdvözlettel Heni

 • Beáta Bázing

  És ez teljesen komoly? Legyen interneten lehetőség a szülőknek,hogy elmondhassák a véleményüket és ne egy cetlin. Akkor elhiszem,h van akinek szép volt az a pár nap szülés után….de bárkivel beszélgetek, mindenkinek lesújtó volt a véleménye! Nekem is az!! Lányom szült 1.5 éve és ha a vőm nem fog vissza balhét csinálok! 1 napos császárosnak senki sem segített. Szoptatás rejtelmeiben sem…Ha le akart fürdeni és bevitte a megőrzőbe a lányát, fintorogtak és szóltak,mihamarabb vigye le. 40 fokba még inni sem adtak a gyereknek, pedig tejcsi még nem volt. Trécseltek, facebook-oztak az ápolók….aztán szereztünk ismerőst, na akkor figyeltek a lányomra és a babára! De addig semmi…és ez nyert?????Akkor milyen lehet a többi??