hirdetés

Pécsi adósok: ügyvéd, orvos, nyomozó

  • rehotter

    Hotter mai napig közpénzt vesz fel a szülészeten mint takaritó alvállalkozó, Audival jártak, stb. üzemeltet éttermet szintén a szülészeten, ahol állitólag most sem fizet bérleti dijat… itt tartunk.

  • Dözsölök

    Szociális ellátásra természetesen nincs pénz! Szégyenkezzünk azért, mert csak megélni szerettünk volna, gyerekeinket felnevelni. Beleszólási jogunk semmibe nem volt, sőt ha szóltak lapátra tettek. Mi, akit az út szélére kerültünk kiváló dolgozók miatt, és ők még mindig talpon vannak, nekik nincs szégyenérzetük. Nem nyújtóztunk tovább a takarónknál mégis lassan az utcán rongyokba heverünk, és kiemelt munkát végzők ítélkezhetnek felettünk, olyanok, akik elkényeztetett, alanyi jogon járó életüket élték, élik, és nekik ha hibáznak is alanyi jogon álláshoz jutnak, mert ők “nem akárkik.”, hiszik ők.

  • naja

    Micsoda csoda, hogy luxusterepjáró áll egy nemadózó háza előtt. Bonyolult dolog, és valóban nehéz összefüggést találni… Ahogyan a lékhalász eszkimók adózási szokásai és a listán szereplő nevek között is.