hirdetés

Koszos sátorral takarták ki az emlékművet

 • Bergovecz Győző (Bergo)

  Ott a pont. “Koszos sátorral takarták ki az emlékművet” a koszos hajléktalanok meg miért csúfítják létükkel a szép városképet :/ Az épp aktuális problémák szerintem fontosabbak, mint azok amiken már nem változtathatunk. Pedig elég nagy az a tér egy emlékműnek és egy ilyen kezdeményezésnek is. Aztán meg épp elég üresen álló épület van Pécsen amiknek a száma csak nőni fog. Lehet a város nem elég nyitott a rászoruló emberek megsegítésére.

 • Tepssy Árpád

  Azon gondolkozom, hogy amikor az ember leül egy ilyen cikket megírni, az hogyan is történhet a gyakorlatban. Ott van egy papíron, hogy éppen kit kell leokádni, vagy lehet saját tippeket hozni a leokádandó célcsoportból? Maga gyűjti-e az ember az anyagot, vagy jön a megrendelés valahonnan? Szükség van-e arra, hogy valaki leokézza a gyalázkodó anyagot? Illetve: komolyan gondolja-e az ilyen programcikkeket író agitpropos, hogy ő most alapvetően újságírói munkát végez? Elhiszi-e ezt? Izgalmas kérdések ezek, unokáink majd érdeklődéssel lapozgatják ezeket a csodálatos kordokumentumokat. Csak így tovább, hagyjatok minél több nyomot.

 • reborg

  Akár még újságíró is lehetett volna belőled..
  Szégyelld magad, Máté..

 • Palfi Ibolya

  Na ezert kar volt diplomat szerezni, hogy bebizonyitva lassuk a kepmutatast, mert a szandekossag szepen tetten erheto, hisz aki elobb erkezett, annak a helye lefoglalodott, aki kesobb erkezett, kerhette volna a datum megvaltoztatasat, csak ehhez emberseg es intelligencia is szukseges.

 • szkraft

  Nem akarok kötekedni, de a cikk erősen félrement.
  1.: Az engedélyt kiadó céget kéne hibáztatni, hogy adhattak engedélyt ki ugyanarra a helyre 2x. Nem vagyok vele tisztában, de lehet, hogy őket büntették volna meg, ha nem oda építenek, ahova engedélyt kaptak.
  2.: Mindkettő kezdeményezés tetszett nekem személy szerint. De azért illene, megkérdeznünk, hogy mi a fontosabb: 800000 elhurcolt, megkínzott, megölt magyar akikre emlékezzünk, vagy azok az emberek, akik a mai napig a sorsukra vannak hagyva és segítség nélkül naponta fagynak meg az utcán szintén szörnyű kínok között, akiken még tudunk segíteni.
  3.: Tudtommal ez több egyesület összefogása volt, köztük a támasz alapítvány és még páran