hirdetés

Szabadság út: az ország legrosszabb levegője

 • Antisocial

  Aztán mit tudnak csinálni? Kijönnek addig kuss van aztán kezdődik előről.Amúgy a tulajt már számtalanszor megbüntették ezért ha jól tudom,de ìgy is megérheti neki

 • Bendzsamin

  Hívd ki rájuk a rendőröket! Ennyi…

 • Antisocial

  Nem beszélve arról hogy a Monte Cristo vendégei milyen paraszt módon tudnak éjjelente kint hagoskodni

 • Bendzsamin

  Végre kellene építeni egy mentesítő utat közvetlen a vasúttól délre, újra kettő sávossá kéne tenni a 6-os belvárosi szakaszát rengeteg fával és bicikli úttal…

 • öregpécsi

  Kérdésem:mi indokolja a Rákóczi úton áthaladó szg.-k számát mindkét irányból?Mert a városnézésen kívűl semmi.Miért nincs busz sáv a Búza tértől a Zsolnay szoborig,oda vissza?
  Meddig kell még várni a belváros forgalom csillapítására?A Zsolnay szobor irányából csak áthaladni lehet,mert semmi sem indokolja a behajtást.
  Mikor tervezi a város vezetés,hogy megtiltja a Telekom székház melletti parkban a parkolást??A minap már a középső úton is álltak autók!
  De mondhatnám a Siklósi utat is-felüljáró után dél felé-,ahol tábla is tiltja a járdán való parkolást,de reggeltől estig tele a járda autóval.

 • matador

  Minden relatív ! Sokkal büdösebb helyek is vannak , csak ott nincs mérőállomás .
  Az ilyen adatok elriasztják az idegenforgalmat és ha még az elmúlt idők bűnügyeit is hozzávesszük , akkor kerüljük el magunkat is .
  Miért nem pozitív dolgokat híresztelünk magunkról .
  Mint például :Városunkban 30 éves Ikarusok is közlekednek ! {meg Kubában is}
  Itt mindenhol fizetnie kell a parkolásért !
  Itt találja a legrosszabb levegőt az országban !
  Itt van a legkevesebb termelő és legtöbb kereskedő cég !

 • Zajszennyezés

  A Szabadság úton idegesítő a 18-ban óbégató,utcán zenét hallgató,mozgássérült parkolóban egészséges fiatalok randalírozása. Két részeg fiatal lány az ablakban ülve hangoskodik már órák óta.

 • Roland

  “De vajon miért itt mérik a legrosszabb adatokat” Mert ezen a helyen van a mérőállomás? Ha az Árkád sarkánál lenne a mérőállomás, akkor ott találnának olyan értékeket, amelyek a legrosszabbnak számítanak. Ha Búza-térnél akkor meg ott. Szélcsatornák ide vagy oda. Forgalmas hely, szennyezett levegő. Viszont az állandó szirénázás, az tényleg idegörlő.

 • Trafikos

  Ugye-ugye, a szabadság ritka, magaslati levegője nem való a magyarnak. Mi a jó kis, fülledt diktatúrákat szeretjük, ahol a nyalás és szopás tocsogós szaga terjeng a levegőben…