hirdetés

Számháború: az MSZP még több adót csökkente

 • Hotter

  Lehetne de nem pótolni hanem visszatenni!!!

 • öregpécsi

  Decsi-nek üzenem,hogy Pécsről beszéljen,ne országosan hazudjon,mint Hoppál és Csizi mester!
  Arról meséljen,hogy városunkban milyen fejlesztések valósultak meg az elmúlt 3évben,százmilliókat költenek egy olyan ipari parkra,amelynek nem lehet látni,hogy kik fognak odatelepülni-de nyertek egy díjat-érdekes,hogy olyan létesítményt díjaztak,ami még el sem készült,meséljen arról,hogy mikor lesznek járhatóbb utak,élvezhetőbb autóbuszok,rend,tisztaság és hadd ne soroljam a többi “apró-cseprő dolgokat”.

 • Gizmodo

  Kefírnek igaza van, sokkal kiszámíthatóbbak és korrektebbek voltak a viszonyok 2002-2008 között, tessenek megnézni a KSH adatait. Sajna befigyelt egy világgazdasági válság 2008-2009-ben (nem a baloldal hibája) és a Fidesz ügyesen használta ki a 2006-os zavargásokat a saját 2/3-os hatalma kiépítéséhez. Sajna az emlékezet rövid, ma már senki nem emlékszik arra, hogy az MSZP a 100 napos programjában 50 %-al megemelte minimálbért és a közszolgálati fizetéseket, bevezette a 13 havi nyugdíjat, 800 km autópályát épített, és igen az ÁFÁ-t is lecsökkentették 20 %-ra (egy időre). Jobban éltünk 2010 előtt, több jogunk volt és kevesebben menekültek külföldre, de úgy látszik ez nem volt elég jó. Mi, magyarok tényleg mazochisták vagyunk.

 • Taki

  Ha olyan ***** jól tud mindent a baloldal, annyi jó ötlete és akkor igazságai vannak, akkor hogy a büdös fenébe nem sikerült nekik 8 év alatt létrehozni az új Kánaánt. 8 év! Érti mindenki? Nem 4 év hanem 8, azaz két ciklus.

  Olyan ***** okosak most, előtte miért nem csökkentettek rezsit, miért nem törölték el az adókat, miért nem csökkentették az ÁFA összegét?

 • S. Béla

  Kefír!
  Biztos azért küldték el a francba a zemberek a Gyurcsányt, mert annyira, de annyira jó volt minden és mindenki annyira boldog volt, jól ment mindenkinek és egy nagy boldog család volt az egész ország. Amiket írsz azt te sem gondolhatod komolyan.

 • Róka

  Ez a Decsi a Simicska embere? Azért írja le főnöke eredményeit? Ő biztosan jól járt.

 • PomPom

  A sportszelet… Annak örülnének a Csokisok!

 • Gombóc Artúr

  A csokoládé legyen ingyen, akkor nem kell lopni.

 • Vélemény

  A szocik könnyen “alamizsnáznak” le pár százmillió forintot, hiszen milliárdokat osztogattak szét jutalomként Pécsen, mit nekik 2-3 száz milka! Tóth et. például napjában kétszer is felvette jól megérdemelt jutalmát a sikeres városvezetésért. Csődbe is ment Pécs. Hajrá MSZP!