hirdetés

Szándékosan gázolta el a kisfiút?

 • Zara1

  Részvétem a családnak!

 • Valaki

  Kedves Ferenc!
  Teljes mértékben Megértem felháborodásodat, de a másik két személy nem hiszem hogy hibás lenne!!!! Pláne nem, hogy drogosok!
  András hatalmasat hibázott és én is bízom benne megkapja méltó büntetését! De a másik két férfit nem kellene drogos jelzővel meg társaival illetni!!!
  Ha valaki hibás, akkor az a sofőr, nem pedig az utasok!

  Részvétem a családnak!!!

 • Reni

  Ha szándékos volt,ha nem egy életet ontott ki ott pusztuljon meg a börtönben!!!semmi olyan ok nincs ami miatt megérdemelne egy enyhe büntetést életfogytiglant érdemel…..És ilyenkor mondom,hogy kár,hogy a halálbüntetést már nem alkalmazzák!!!!Ugyan azt kéne vele csinálni amit ő csinált a kisfiúval…A gyászoló családnak őszinte részvétem!!

 • Rózsa Bakacsi Ferenc

  Én az unoka bátya vagyok gergőnek !
  Igen eléggé tönkre tette a csalàdot főleg a nagybàtyáméknak ! Nagyon reménykedek benne hogyha bekerül akkor onnan sohase jöjjön ki a szemét!! Az a kisgyerek nem tehetett semiről az életbe ! És ilyen drogosok miatt kellet meghalnia akik nem birnak magukkal rajoskodnak h ők tudnak autókàzni !!!! Egy pár majom miatt egy hatalmas tragédia történt !!! Sose felejtsük el ezt !! Remélem soha a büdös életbe nem lessz nyugodt álmuk ! :@ mocskos drogos !

 • .

  Ha szándékos volt, akkor nagyon-nagyon büntessék meg! Sok mai fiatalra jellemző a vagányság. A nyugati elkerülőn pl letolják a 100-al menőket (akik ugye nem a megengedett sebességgel mennek)!

  Részvétem a Szülőknek és Testvéreknek, Rokonoknak, Barátoknak! Én a páromat veszítettem el szintén egy vagány fiatal miatt! 🙁

 • Callahan

  Ha szándékos volt, börtönben pusztuljon el a nyomorult.

 • Rózsa Bakacsi Antal

  Én vagyok a legidősebb testvér és köszönöm S Andrásnak hogy tönkre tette a családom életét…………… Nagyon hiányzik a kisöcsém!